Cetetherm Oy

Cetetherm Oy luo asiakkailleen uusia liiketoimintamahdollisuuksia tarjoamalla ilmastoystävällisiä ja energiaa säästäviä ratkaisuja kaukoenergian jakeluun.

“Laadukkaat, helppokäyttöiset ja pitkäikäiset asiakaslaitteet lisäävät kaukolämmön toimitusvarmuutta sekä auttavat pitämään kaukolämpöjärjestelmän kunnossa.”

Tuotevalikoimaamme kuuluvat lämmönjako- ja jäähdytyskeskukset. Tarjoamme sekä standardisoituja keskuksia että asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitäviä paketteja kaiken kokoisiin kiinteistöihin.

Asiakkaamme saavat laadukkaat ja energiatehokkat tuotteet, teknisen tuen sekä apua käyttöönottoon ja varaosien etsintään.

DSC 9992
Cetethermin lämmönjakokeskus on kompakti ja helppokäyttöinen.

Kiinteistön omistaja voi seurata ja säätää kiinteistönsä energiankulutusta sekä tarkkailla lämmitysjärjestelmän tilaa pilvipalvelun kautta. Pilvipalvelun kautta lämmitysjärjestelmä saadaan liitettyä myös käyttäjän muihin rakennusautomaatiojärjestelmiin, ja sitä kautta kiinteistön energiatehokkuutta voidaan parantaa entisestään.

Energiatehokkuus syntyy monella tasolla: tuotteissamme on pitkälle kehittynyt säätöautomatiikka, tehokas lämmönsiirto ja taajuusmuuttajien ansiosta pumppujen sähköenergian kulutus on vähäistä.

Laadukkaat, helppokäyttöiset ja pitkäikäiset asiakaslaitteet lisäävät kaukolämmön toimitusvarmuutta sekä auttavat pitämään kaukolämpöjärjestelmän kunnossa.

Lue lisää verkkosivuilta