Solteq Oyj

Solteq on pohjoismainen IT-palveluiden ja ohjelmistoratkaisujen tarjoaja, joka on erikoistunut liiketoiminnan digitalisaatioon sekä toimialakohtaisiin ohjelmistoihin.

Autamme asiakkaitamme löytämään heidän käyttötarpeisiinsa soveltuvia, teknologisesti nykyaikaisia ja tietoturvallisia energiatoimialan ratkaisuja. Tarjoamme energia- ja vesiyhtiöille järjestelmää asiakastietojen hallintaan ja laskuttamiseen sekä itseasiointiratkaisuja yhtiöiden omien asiakkaiden käyttöön.

”Palava halu kuunnella ja ymmärtää asiakasta ohjaa toimintaamme.”

Tuotteidemme avulla asiakasyrityksemme parantavat omaa asiakaspalveluaan sekä tehostavat laskuttamisen prosessejaan. Digitaaliset palvelumme tuovat joustoa myös esimerkiksi asiakasviestintään.

Itseasiointipalveluiden avulla liittymien tilaus, sopimusprosessit, lukemien ilmoittaminen sekä kulutus- ja laskutustietojen seuraaminen onnistuvat loppukäyttäjiltä vapaasti 24/7.

solteq kuvitus 1920x940Ymmärrämme asiakaskuntamme liiketoimintaa syvällisesti ja pystymme omalla osaamisellamme tuomaan lisäarvoa asiakkaidemme ratkaisuihin. Olemme toteuttaneet asiakkaidemme tarpeita monipuolisesti osaksi tuotteidemme ominaisuuksia ja edistykselliset tuoteratkaisumme ovatkin hyvin laajasti käytössä suomalaisissa energiayhtiöissä.

Asiakashankkeissamme panostamme laadunhallintaan, jotta korkealaatuinen toteutus sekä yhdessä asetetut tavoitteet saavutetaan. Helppokäyttöisyys, asiakaspalveluprosessien ja järjestelmien yhteensopivuus – nämä asiakkaidemme kertomat käyttökokemukset todentavat, että lunastamme lupauksemme.

”Autamme asiakkaitamme luomaan liiketoiminnan menestystarinoita.”

Vastuullisesti tuotetut ratkaisut sekä eettisyys palveluntarjoajana, työnantajana, yhteistyökumppanina ja yhteiskunnallisena toimijana ovat edellytys menestyksekkäälle liiketoiminnallemme ja vahvoille sidosryhmäsuhteillemme.

Kiinnitämme huomioita erityisesti työntekijöidemme hyvinvointiin sekä tietojen luottamuksellisuuden ja tietojärjestelmien integriteetin turvaamiseen. Tavoitteenamme on osaltaan varmistaa myös kestävän kehityksen ja ympäristövastuun toteutuminen yhtiön toiminnan laajuus ja luonne huomioiden.

Henkilöstömme innovatiivisuus ja toimialaosaaminen takaavat sen, että pystymme tarjoamaan asiantuntijuutta uusien toimialaratkaisujen kehittämiseen myös tulevaisuudessa.

Teemme huomisesta paremman yksinkertaistamalla digitaalista maailmaa.

Lue lisää verkkosivuilta.