South-West Supply Oy

South-West Supply Oy on lämmönsiirtimiin ja painelaitteisiin erikoistunut asiantuntijayritys, joka tarjoaa uudenlaisia tapoja hyödyntää teollisuuden energiavirtoja.

Tuotamme lämmönsiirtoon ja lämmöntalteenottoon liittyviä ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme kykenevät parantamaan energiatehokkuutta sekä pienentämään fossiilisilla polttoaineilla tuotetun energian osuutta, ja näin vähentämään päästöjä.

Palvelemme energia- ja prosessiteollisuutta sekä muuta teollisuutta, joka käyttää energiaa. Toimimme Suomen lisäksi myös kaikissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.

South West Supply

Lämmönsiirtimien tuotevalikoimamme on kattava: siihen kuuluu savukaasujen lämmöntalteenottoon soveltuva lämpöputkilämmönsiirrin (heat pipe), putkilämmönsiirtimet, perinteiset hitsatut- ja tiivisteelliset levylämmönsiirtimet sekä ainutlaatuinen tiivisteellinen levylämmönsiirrin, jolla on huomattavan korkeat käyttöpaineet ja -lämpötilat.

Edustamiemme lämmönsiirtoteknologioiden avulla saamme energian talteen myös sellaisista kohteista, joista sitä ei aiemmin ole pystytty talteen ottamaan.

Räätälöimme palvelumme asiakkaidemme tarpeisiin sopiviksi. Pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaista palvelua aina määrittelyistä käyttöönottoon asti. Asiakas saa tarvittaessa lämmönsiirtimen, putkistot, automaation ja asennuksen integroituna olemassa olevaan järjestelmään.

Toiminnassamme yhdistyvät ammattitaitoinen kumppaniverkosto, laadunvarmistus sekä saumaton yhteistyö valmistajien sekä asiakkaidemme kanssa.

Yrityksemme sertifioidut ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 -laatujärjestelmät toimivat kansainvälisesti tunnustettuna näyttönä osaamisestamme ja asiantuntijuudestamme. Asiakkaillemme ne ovat tae siitä, että toimintamme on ketjun kaikissa vaiheissa turvallista, kestävää, luotettavaa ja jatkuvaan kehittämiseen tähtäävää.

Lue lisää verkkosivuilta