Valkeakosken Energia Oy

Valkeakosken Energia Oy verkostoitunut energiayhtiö, joka tuottaa energiapalveluita vastuullisesti kilpailukykyiseen hintaan, huolehtien energian toimitusvarmuudesta ja saatavuudesta koko yhteiskunnan tarpeisiin.

Tarjoamme asiakkaillemme sähkönsiirtopalveluita, kaukolämpöä ja maakaasua. Tämän lisäksi olemme mukana monessa energia-alan yrityksessä osaomistajana.

Meille on tärkeää, että löydämme jokaiselle asiakkaallemme juuri hänen tarpeisiinsa sopivimmat energiaratkaisut. Toimintamme kulmakiviä ovat osaava henkilökunta, joustavuus ja laadukkaat palvelut.

”Rakennamme parempaa ja energisempää yhteiskuntaa.”

Huolehdimme asiakkaidemme lämmityksestä kellon ympäri – lämpötila pysyy kaikissa huoneissa mukavan tasaisena vuoden jokaisena päivänä.

Kaukolämpömme tuotetaan ekologisesti UPM:n Tervasaaren tehtaassa sivutuotteena sekä omissa, pellettikäyttöisissä biolämpökeskuksissamme.

valkeakosken energia kopio

Tuemme yhteiskunnan sähköistymistä ja edistämme siirtymistä vähähiiliseen kestävään tulevaisuuteen kulkemalla kohti hiilineutraalia energiantuotantoa ja investoimalla uusiutuvaan energiaan.

”Vain yhdessä tekemällä menestymme.”

Yrityksemme toiminnot toteutetaan rasittaen luontoa mahdollisimman vähän. Käytämme taloudellisesti toteuttamiskelpoisia ratkaisuja ja vähennämme aktiivisesti toiminnoistamme aiheutuvia haittoja.

Toimintaamme ohjaa johtamisjärjestelmä, johon kuuluvat sertifioidut laatu-, ympäristö ja työturvallisuusjärjestelmät. Laatujärjestelmän avulla pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluitamme ja toimintaamme.

Valkeakosken Energia – edistämme energialla elämänlaatua.

Lue lisää verkkosivuilta.