Jäseninfo

Mediakortti

Talkootyövoimaa ja näkyvyyttä energiatekniikan opiskelijoiden kanavissa

Lämpövoimakerho ry on yksi Aalto-yliopiston suurimmista ja aktiivisimmista ammattiainekerhoista. Järjestämme energiatekniikan opiskelijoille vuosittain kymmeniä erilaisia energia-aiheisia tapahtumia ja yritysvierailuja.

Nyt kerho suuntaa opintomatkalle Islantiin ja Skotlantiin elo-syyskuun vaihteessa tutustumaan paikallisiin energia-alan yrityksiin ja hankkeisiin. Tarkoituksenamme on oppia ymmärtämään opiskelemaamme alaa paremmin ja nyt etsimmekin yhteistyökumppaneita matkan järjestämiseksi. Matkakassan kartuttamiseksi teemme mielellämme kaikenlaisia talkootöitä pk-seudulla ja tarjoamme näkyvyyttä sosiaalisen median kanavissamme sekä perinteisessä excursiojulkaisussa, joka tavoittaa niin energia-alan opiskelijat kuin yrityksetkin.

Olisiko siis teidän yrityksellänne tarvetta talkootöille? Onko isompia koti- tai mökkitöitä jäänyt tekemättä itsellä tai tutuilla? Voimme auttaa esimerkiksi tapahtuman järjestämisessä, tehdä aidan pystytystöitä, varaston inventaarioita, tuotteiden kokoonpanoa – mitä tahansa isompaa tai pienempää hommaa, johon lisäkäsiä tarvitaan. Excursiojulkaisumme puolestaan on yrityksellenne mainio tapa luoda myönteistä kuvaa energia-alalla sekä nykyisten että tulevien vaikuttajien keskuudessa. Lisää tietoa julkaisustamme sekä aiempien matkojen julkaisut löydät täältä: https://lvk.ayy.fi/esimerkkisivu/ulkomaan-pitka-excursio

Liitteenä olevasta mediakortista voitte lukea tarkemmin eri vaihtoehdoista. Otamme mielellämme vastaan myös neuvoja hyvistä excursiokohteista tai mahdollisista kontakteista Islannissa ja Skotlannissa.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuit, niin jutellaan lisää!

Eetu Laitila
Matkanjohtaja | Lämpövoimakerho ry
eetu.laitila@aalto.fi | +358 44 066 7725