Jäseninfo

Vuoden 2021 rekrytointitapahtumia

Rekrytointitapahtumissa on erinomainen mahdollisuus lisätä yrityksenne tunnettuutta ja luoda kontakteja potentiaalisiin tulevaisuuden työntekijöihin.
Koronatilanne on muuttanut ensi vuoden rekrytointitapahtumat virtuaalisiksi tai siirtänyt niitä syksyyn. Tässä päivitettyä tietoa suosituista tapahtumista:

26.1.2021 DuuniDay, Lappeenranta – virtuaalitapahtuma
Koronatilanteesta johtuen tammikuun DuuniDay-tapahtuma järjestetään virtuaalitapahtumana. DuuniDay kerää yhteen noin 100 yritysyhteistyökumppania sekä Skinnarilan kampuksen tulevaisuuden osaajat niin yliopiston kuin ammattikorkeakoulunkin puolelta. Katso lisätietoja tapahtumasta täältä

3.-4.2.2021 Yrityspäivät, Tampere – virtuaalitapahtuma
Jo 31. kertaa järjestettävä Yrityspäivät on Suomen suurin kaksipäiväinen korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma. Poikkeuksellinen pandemiatilanne siirtää myös Yrityspäivät virtuaaliseksi. Lue lisää tapahtumasta täältä

10.2.2021 DUUNIEXPO, Lahti – virtuaalitapahtuma
DuuniExpo on Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijoiden järjestämä rekrytointi- ja verkostoitumistapahtuma. Pienestä tapahtumasta on kasvanut vuosien saatossa kansallisen tason messut, jotka keräsivät viime vuonnakin yli 5000 kävijää. Ensi talvena tapahtuma järjestetään innovatiivisena etätapahtumana erilaisia verkkoalustoja käyttäen. Lue lisää tapahtumasta täältä.

Rekry, työelämä & koulutus 2020 – siirretty syksyyn 2021
14.9.2021 Kuopio / 16.9.2021 Kouvola / 21.9.2021 Jyväskylä

Rekry, työelämä & koulutus 2020 kokoaa yhteen rekrytoivat yritykset ja työpaikkaa vaihtavat tai etsivät ammattilaiset. Ensi vuonna tapahtuma järjestetään kolmella eri paikkakunnalla, mutta koronatilanteen takia vasta syksyllä. Lue lisää tapahtumasta täältä.