Tapahtuu nyt

°Astetta kannattavampi kaukolämpö

Kaukolämpö on pitänyt Suomalaiset lämpiminä jo 50 vuoden ajan ja 2,7 miljoona suomalaista asuu kaukolämmitetyissä kodeissa. Toimintavarma kaukolämpö on erinomainen lämmitysmuoto Pohjolan vaativiin ilmasto-olosuhteisiin.

Helppo ratkaisu

Kaukolämpö lämmittää kotisi tilat ja käyttöveden, eikä kaukolämpötalossa tarvita erillistä polttoainevarastoa tai lämminvesivaraajaa. Lisäksi voit tuoda lisää mukavuutta jaloillesi yhdistämällä lattialämmön ja ilmanvaihdon vesikiertoisiin lämpöpattereihin. Lämmityslaitteiden huolto on vähäistä ja laitteet palvelevat sinua pitkään.

Aina lämmin koti

Kaukolämpö on tasalaatuista ja sen jakeluvarmuus on erinomainen. Toimitusvarmuus on 99,98 prosenttia ja verkostoa ylläpidetään kellon ympäri. Kotisi pysyy vaivattomasti lämpimänä ja lämmintä vettä on aina saatavilla tarpeidesi mukaan.

Säästät energiaa ja ympäristöä

Kaukolämpö on ylivoimaisen energiatehokasta ja ympäristömyötäistä. Kaukolämpönä käytettyjä lämmönlähteitä ovat muun muassa biopolttoaineet, biokaasut, lämpöpumppujen tuottama lämpö, teollisuuden hukkalämpö sekä aurinkolämpö. Suomessa kaukolämmön tuotannossa hyödynnetään paikallisia ja kotimaisia polttoaineita, mikä on omiaan vakauttamaan edullisia hintoja myös tulevaisuudessa.  Jo 37 % kaukolämmöstä on hiilineutraalisti tuotettua ja suuntana on päästötön kaukolämmön tuotanto. Säästöä syntyy myös, kun kaukolämpöä tuotetaan yhteistuotannossa sähkön kanssa. Kaukolämpö tuotetaan aina paikallisesti lähellä kotiasi.

Saat rahoillesi vastinetta

Kaukolämpö on palvelu, jonka takaavat ammattilaiset ympäri Suomen, vuoden jokaisena päivänä ja tuntina. Useampiin energialähteisiin hajautettu tuotanto tekee kaukolämmön hintakehityksestä ennakoitavampaa ja kilpailukykyisempää. Vertailussa muihin lämmitysmuotoihin kaukolämpö menestyy erinomaisesti.

Yhdessä °astetta vahvempi kaukolämpö

Kaukolämpö on Suomen käytetyin lämmitysmuoto ja tulevaisuuden älykäs lämmitysratkaisu. Palveleva kaukolämpö FinDHC ry on mukana tukemassa alan tulevaisuutta ja rakentamassa monta astetta parempaa imagoa ja näkyvyyttä. Suomalainen osaaminen on maailman huppuluokkaa, joten yhdistyksen tavoitteena on myös edistää suomalaisen teknologian ja palveluosaamisen vientiä. Tällä hetkellä FinDHC ry on rakentamassa astetta parempaa tulevaisuutta jo 35 alan toimijan kanssa.