Jäsenpalvelut

Miksi jäseneksi?

Yhdistyksen jäsenenä olette mukana rakentamassa kaukolämmön menestystarinaa nyt ja tulevaisuudessa.

Huolehdimme kanssanne kaukolämmön positiivisesta näkyvyydestä valtakunnallisesti ja tuemme myös samalla alueellista markkinointia ja viestintää.

Tarjoamme verkostoitumismahdollisuuksia ja kehitämme jäsenistön välisiä yhteistoimintamalleja.

Tuotamme jäsenten käyttöön yleisiä myynnin- ja markkinoinnin tukimateriaaleja ja toteutamme kanssanne kattomarkkinointikam­panjoita.

Kartoitamme palvelutarpeenne vuosittain ja kehitämme jatkuvasti yhdistyksen toimintaa saadun palautteen mukaisesti.

Yhdistyksen syyskokouksessa 20.11.2019 vahvistetut FinDHC ry:n liittymis- ja jäsenmaksut 2020.

Tilaa jäsenkirje

Jäsenorganisaatioidemme työntekijät voivat tilata jäsenkirjeemme täyttämällä alla olevan lomakkeen. Tarkastamme jäsenkirjeiden tilaukset ennen jakelulistalle hyväksymistä. Mikäli teillä on kysyttävää jäsenkirjeen tilauksesta autamme mielellämme:

Toiminnanjohtaja
Katja Kurki-Suonio
katja.kurki-suonio@findhc.fi
+358 50 374 7449

 

 

 

“Halusimme vaikuttaa kaukolämpöalan kehittymiseen asiakasnäkökulma ja palvelu huomioiden. Lisäksi yhdistys tukee näkyvyyttämme ja markkinointiviestintäämme.”

Maarit Herranen, toimitusjohtaja,
Äänekosken Energia Oy

“Caligo Industria Oy:ssa pyrimme aina ratkaisemaan asiakkaidemme haasteita olivat ne sitten taloudellisia tai teknisiä. Avoin vuorovaikutus asiakaskunnan kanssa on toimintamme lähtökohta. Yhdistyksen järjestämät tapahtumat luovat erinomaisen väylän ja alustan tähän keskusteluun.”

Juha Järvenreuna, toimitusjohtaja,
Caligo Industria Oy

“FinDHC ry tarjoaa meille monipuolisen mahdollisuuden lisätä kaukolämmön tunnettavuutta ekologisena sekä nykyaikaisena lämmitysratkaisuna, joka on taloudellisesti fiksu tapa lämmittää suomalaisia kiinteistöjä laidasta laitaan.”

Pekka Vihervuori, toimitusjohtaja,
Paimion Kaukolämpö Oy

Tilaa uutiskirje