Jäsenpalvelut

Miksi jäseneksi?

Yhdistyksen jäsenenä olette mukana rakentamassa kaukoenergian menestystarinaa nyt ja tulevaisuudessa.

Huolehdimme kanssanne kaukolämmön ja sen palvelumuotojen positiivisesta näkyvyydestä valtakunnallisesti. Viestimme kaukoenergiasta ja sen kehittymisestä kertoaksemme alan muutoksista, uudistumisesta, vastuullisuudesta sekä roolista energiajärjestelmässä ja yhteiskunnassa. Tuotamme juttuja ja reagoimme julkaistuihin uutisiin kaukolämmöstä.

Tarjoamme verkostoitumismahdollisuuksia ja kehitämme jäsenistön välistä yhteistoimintaa sekä edustamme jäseniämme sidosryhmäyhteistyössä.

Tuotamme jäsentemme käyttöön yleistä kaukoenergian viestintämateriaalia ja toteutamme kanssanne alan imagomarkkinointikam­panjoita kaukolämmön ja siihen liittyvien palvelujen tunnettuuden lisäämiseksi.

Kehitämme jatkuvasti yhdistyksen toimintaa jäseniltä saadun palautteen mukaisesti.

Yhdistyksen syyskokouksessa 8.11.2023 vahvistetut vuoden 2024 liittymis- ja jäsenmaksut.

“Halusimme vaikuttaa kaukolämpöalan kehittymiseen asiakasnäkökulma ja palvelu huomioiden. Lisäksi yhdistys tukee näkyvyyttämme ja markkinointiviestintäämme.”

Maarit Herranen, toimitusjohtaja,
Äänekosken Energia Oy

“Caligo Industria Oy:ssa pyrimme aina ratkaisemaan asiakkaidemme haasteita olivat ne sitten taloudellisia tai teknisiä. Avoin vuorovaikutus asiakaskunnan kanssa on toimintamme lähtökohta. Yhdistyksen järjestämät tapahtumat luovat erinomaisen väylän ja alustan tähän keskusteluun.”

Juha Järvenreuna, toimitusjohtaja,
Caligo Industria Oy

“FinDHC ry tarjoaa meille monipuolisen mahdollisuuden lisätä kaukolämmön tunnettavuutta ekologisena sekä nykyaikaisena lämmitysratkaisuna, joka on taloudellisesti fiksu tapa lämmittää suomalaisia kiinteistöjä laidasta laitaan.”

Pekka Vihervuori, toimitusjohtaja,
Paimion Kaukolämpö Oy