Äänekosken Energia Oy

Äänekosken Energia tarjoa asiakkailleen ympäristöystävällistä energiaa – lämpöä ja sähköä – sekä vesihuoltopalveluja vakaalla hinnalla.

Yrityksenä olemme luotettava ja lähellä asiakkaitamme. Meidät on helppo saada kiinni ja autamme asiakkaitamme henkilökohtaisesti energia-asioiden hoitamisessa.

Ripeän ja henkilökohtaisen palvelun mahdollistaa keskitetty tiedonvaihtojärjestelmä, jonka kautta hallitsemme kaikkia liiketoimintojamme eli vettä, sähköä ja kaukolämpöä. Järjestelmän käytössä olemme edelläkävijöitä Suomessa.

”Asiakkaamme ovat tehneet valinnan ilmaston puolesta.”

Ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa päästöttömällä energialla on avainrooli ja olemme panostaneet strategiamme mukaisesti siihen jo 2000-luvun alusta lähtien. Meille hiilineutraalius on arkipäivää jo nyt.

Kaukolämpömme tuotetaan lähes 100-prosenttisesti puupohjaisilla polttoaineilla. Äänekosken taajaman alueella Äänekosken Energia Oy ostaa kaukolämmön Metsä Fibreltä. Suolahteen lämmön tuottaa Äänekosken Energia Oy:n osakkuusyhtiö Kumpuniemen Voima Oy.  Me puolestamme tarjoamme kaukolämpöön liittyvää osaamista palveluina teollisuudelle.

Hirvaskankaan ja Sumiaisten verkkoihin tuotamme lämmön omissa hakelämpökeskuksissamme. Näin voimme tarjota asiakkaillemme aitoa lähienergiaa, jonka hyöty jää omalle seutukunnalle.

“Erinomainen asiakaspalvelu on meille kunnia-asia.”

Kaiken toimintamme perustana on huolehtia pitkäjänteisesti sekä henkilöstömme osaamisesta että infrastruktuurimme kunnosta ja kehittämisestä. Olemme myös aktiivinen yrityskansalainen ja paikallisena toimijana kehitämme sekä ylläpidämme Ääneseudun vireyttä ja viihtyisyyttä.

Lue lisää verkkosivuilta.