ABB Oy

Olemme johtava globaali teknologiayritys, joka edistää yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta kohti tuottavaa ja kestävää tulevaisuutta.

Suomessa ABB:llä on neljä liiketoiminta-aluetta: Electrification, Process Automation, Motion sekä Robotics & Discrete Automation.

ABB EE female engineer male project managerYhdistämme tuotteissamme ohjelmistot, sähköistyksen, robotiikan, automaation ja liikkeen – näin maailmanluokan teknologiamme tehostaa prosessien suorituskykyä kustannustehokkaasti.

”Kehitämme energiatehokkaita ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa.”

Meillä on asiakkaillemme markkinoiden kattavin tuotetarjonta sekä laaja-alainen sovellus- ja teollisuusosaaminen. Energiatehokkaat taajuusmuuttajamme, sähkömoottorimme ja generaattorituotteemme sekä niihin integroidut digitaaliset voimansiirtoratkaisut ovat kehittyneitä vaihtoehtoja teollisuuden, kaupunkien, infrastruktuurin ja liikenteen vähähiilisyyttä varten.

ABB EE workers drivers presentingPalveluihimme kuuluvat myös erittäin kattavat ja nopeasti saatavilla olevat tuotteiden elinkaaren hallintaa tukevat huolto- ja ylläpitopalvelut kautta maan. Asiakkaidemme prosessien kilpailukykyisesti kannattava, turvallinen ja luotettava toiminta on olemassaolomme perusta.

ABB on merkittävä globaali toimija ja kaikkialla lähellä asiakkaitamme. Tärkein voimavaramme on noin 110 000 ammattilaista yli 100 maassa.

”Keskitymme niihin alueisiin, joihin voimme vaikuttaa eniten: hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen, luonnonvarojen säästämiseen ja sosiaalisen kehityksen edistämiseen.”

ABB EE female engineerTavoitteemme on edistää keskustelua ilmastonmuutoksesta ja tuoda esiin teknologian mahdollisuudet energiankulutuksen tehostamisesta eri teollisuuden aloilla. Koneiden, laitteiden ja prosessien optimoinnin avulla sähkönkulutusta voidaan vähentää jopa 10 prosenttia. Se vastaa yli 40 prosenttia Pariisin ilmastosopimukseen kirjatusta tavoitteesta vähentää kasvihuonekaasupäästöjä vuoteen 2040 mennessä.

Jakamalla tietoa, innovaatioita ja teknologista osaamistamme, voimme yhdessä toteuttaa tulevaisuuden kannalta kestäviä ratkaisuja.

ABB – pitää maailman pyörimässä ja säästää energiaa joka päivä.

Lue lisää verkkosivuiltamme.