Againity Ab

Againity Oy muuntaa lämpölaitoksia sähkön ja lämmön yhteistuotantoon sopiviksi sekä edistää vihreämpää ja säästä riippumatonta energiajärjestelmää.

Autamme asiakkaitamme pienentämään lämpölaitosten käyttö- ja energiakustannuksia toimittamalla olemassa oleviin lämpölaitoksiin kytkettäviä ORC-turbiineja (Organic Rankine Cycle).

Kehittämämme modulaarinen ORC-turbiini voi hyödyntää mitä tahansa lämmönlähdettä, jonka lämpötila on 90 astetta tai enemmän. Se voi olla esimerkiksi haketta polttavan kuumavesikattilan lämpöä tai teollisuusprosessien hukkalämpöä.

”Autamme asiakkaitamme hiilineutraalin yhteiskunnan rakentamisessa.”

Teknologiamme avulla sähköä voidaan tuottaa sellaisista matalalämpöisistä lämpövirroista, joiden hyödyntäminen perinteisillä voimaprosesseilla on teknisesti haastavaa.

Toimitamme valmistamamme ORC-turbiinit avaimet käteen -periaatteella: kokonaisina yksikköinä, jotka liitetään kaukolämpökattilaan sekä kaukolämmön paluuvirtaukseen.

Sopeutamme tehon aina asiakkaidemme tarpeisiin ja huolehdimme koko prosessista asiakkaidemme puolesta – aina ilmaisesta potentiaalilaskelmasta ja suoritusarvolaskelmasta putkimitoitukseen, asennukseen ja huoltoon asti.

”Mahdollistamalla lämmön ja sähkön yhteistuotannon pienennämme asiakkaidemme energiantuotannon kustannuksia merkittävästi.”

Teemme töitä uusiutuvan, päästöttömän ja paikallisesti tuotetun energian eteen. Teknologiamme ansiosta asiakkaamme voivat omalta osaltaan edistää hajautetun sähköntuotannon kehitystä, parantaa lämmöntuotannon energiatehokkuutta sekä hyödyntämällä hukkalämpöä myös pienentää päästöjä.

Lämmöstä sähköön – Againity ORC -turbiinilla.

Lue lisää verkkosivuilta.