Alva-yhtiöt Oy

Me Alvalla käytämme suuren osan ajastamme elämän perusasioista – lämmöstä, sähköstä ja vedestä – huolehtimiseen. Tarvitsevatpa asiakkaamme sitten jäämerellistä viileyttä, tropiikin lämpöä tai mitä vain siltä väliltä, me olemme asiakkaidemme palveluksessa.

Yhdessä tytäryhtiöidemme kanssa tuotamme ja jakelemme sähköä sekä tuotamme, myymme ja jakelemme lämpöä ja vettä omistamissamme verkoissa Jyväskylän seudulla.

”Kehitämme palveluitamme jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme tarpeita ja toiveita.”

Ekologinen, huoleton ja toimitusvarma kaukolämpömme on todellista lähilämpöä. Se tehdään sähkön ja lämmön yhteistuotannolla kahdessa omassa voimalaitoksessamme. Lisäksi tuotamme biokaasusta sähköä ja lämpöä omassa mikro-chp-laitoksessamme.

Alva Silta vaalea rgbKäytämme energiantuotannossamme pääasiassa uusiutuvia, Keski-Suomen maakunnasta saatavia polttoaineita. Panostamme myös energian säästöön kehittämällä ratkaisuja hukkalämmön hyödyntämiseen ja lämmön kulutuksen tasaamiseen.

Tarjoamme perinteisen kaukolämmön vaihtoehtona vihreää lämpöä. Vihreän lämmön sertifikaatti takaa, että lämpö on päästötöntä ja 100-prosenttisesti uusiutuvilla energianlähteillä tuotettua.

”Haluamme varmistaa, että asiakkaidemme arki soljuu mutkattomasti.”

Lämmityspalveluiden ohella tarjoamme asiakkaillemme kaukojäähdytystä, tasaamme lämmön kulutuksen tehopiikkejä kysyntäjoustolla sekä mahdollistamme lämmityksen hybridiratkaisut. Monipuolisten huoltopalveluidemme avulla varmistamme, että asiakkaidemme kaukolämpölaitteistot toimivat parhaalla mahdollisella tavalla.

Alva ryhmäkuva P1015438 kevytToimimme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti huomioiden suhteen luontoon, ihmisiin ja elämään kokonaisuudessaan. Huolehdimme ympäristövastuustamme sertifioidun ISO 14001 -ympäristöjärjestelmän mukaisesti.

Kuljemme määrätietoisesti kohti hiilineutraalia energiantuotantoa ja teemme pitkäjänteisesti työtä energiantuotannon sekä vesihuollon ympäristövaikutusten pienentämiseksi.

Alva-yhtiöt – vesi-, energia- ja resurssitehokkuuspalveluiden tulevaisuuden tekijä.

Lue lisää verkkosivuilta.