Bois Oy

BOIS Oy parantaa asiakkaidensa energiantuotannon toimintavarmuutta ja huoltojen ennakoitavuutta sekä pienentää energiantuotannon elinkaarikustannuksia.

Palveluihimme kuuluvat kokonaisvaltainen projektinhallinta ja -valvonta, kunnossapidon suunnittelu ja valvonta sekä erilaiset asiantuntijapalvelut. Palvelemme niin teknologiatoimittajia kuin myös loppukäyttäjiä.

”Tarjoamme kokemuksen kautta kertyneen käytännön osaamisemme aidosti asiakkaidemme käyttöön.”

Hallitsemme energia-alan tuotantoympäristöt, tunnistamme asiakkaidemme tarpeet ja tarjoamme kokemuksen kautta kertyneen käytännön osaamisemme aidosti asiakkaidemme käyttöön.

BOIS Oy toimii energi-alan projektien sekä kunnossapidon kokonaisvaltaisena toimittajana. Klikkaamalla kuvia aukeavat ne isompana uuteen ikkunaan.

Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Kokoamamme ratkaisut ovat teknologiatoimittajista riippumattomia ja rakennamme ne taloudellisesti kestävällä tavalla. Toimintatapamme perustuu tiiviiseen kumppanuuteen, minkä ansiosta asiakkaamme saavat kerralla toimivan ja oikein mitoitetun ratkaisun.

”Toimintatapamme perustuu tiiviiseen kumppanuuteen, minkä ansiosta asiakkaamme saavat kerralla toimivan ja oikein mitoitetun ratkaisun.”

Palveluidemme avulla varmistamme asiakkaamme toimintaedellytykset vuosikymmeniksi eteenpäin. Huolehdimme myös, että asiakkaidemme tekemät investoinnit täyttävät energiantuotannolle asetetut raja-arvot myös tulevaisuudessa.

BOIS – huolet pois!

Lue lisää verkkosivuilta.