Calefa Oy

Calefa Oy toteuttaa energiaa säästäviä ja CO2-päästöjä vähentäviä kokonais­energia­ratkaisuja teollisuudelle, energiantuotantolaitoksille sekä suurille kiinteistöille.

Teknologiamme perustuu maailman johtavaan lämpöpumpputeknologiaan. Tuotteisiimme kuuluvat muun muassa ympäristön energiaa hyödyntävä modulaarinen AmbiHeat-lämpöpumppulaitos, 130°C lämpötiloja tuottavat HotLevel-kuumalämpöpumput sekä retrofit-asennuksena toimitettavat hukka­lämmön uusio­käyttö­järjestelmät.

Järjestelmämme pystyvät hyödyntämään erilaisia matalalämpöisiä energialähteitä sekä tuottamaan erittäin korkeita lämpötiloja. Niillä voidaan tuottaa myös tarvittava jäähdytys edullisesti ja ilman CO2-päästöjä. Toteutamme järjestelmät aina avaimet käteen -periaatteella, varmistaen niiden toimivuuden koko elinkaaren ajan.

”Autamme asiakkaitamme hyödyntämään hukkalämpöjä sekä ympäristön energioita, joissa on valtava potentiaali.”

Teemme jokaiselle asiakkaallemme kattavan esiselvityksen sekä tarvekartoituksen, joiden avulla kartoitamme kohteen potentiaaliset lämmönlähteet ja hyödyntämiskohteet, energiansäästöjen suuruusluokan sekä investoinnin tason. Sen, minkä asiakkaillemme kartoitamme, sen myös pystymme kokonaisjärjestelmänä toimittamaan.

calefa pete

Haluamme, että energiaa käytetään vastuullisesti, taloudellisesti ja järkevästi. Meidän mallissamme ylijäämäenergia laitetaan tekemään työ moneen kertaan sen sijaan, että se hukattaisiin kertakäyttöisenä ilmaan tai veteen. Energian kierrättäminen parantaa yrityksen kannattavuutta ja kilpailukykyä, koska uuden energian ostotarve vähenee merkittävästi.

Pienempi ostoenergian määrä näkyy suoraan yhtiön tulosrivillä ja samalla myös päästöt leikkaantuvat. Mikä parasta: säästöt sekä päästövähenemät ovat pysyviä.

”Otamme vastuun siitä, että asiakkaallemme toimitettu kokonaisjärjestelmä varmasti toimii sovitulla tavalla.”

Yrityksellämme on sertifioidut ISO 9001 -laatujärjestelmä sekä ISO 14001 -ympäristöjärjestelmä. Ne osoittavat, että olemme sitoutuneet standardien mukaisen johtamisjärjestelmän tehokkaaseen käyttöönottoon sekä toimintamme jatkuvaan parantamiseen.

Meillä on osaamista ja teknologiaa, joka edistää kiertotaloutta energiasektorilla. Tekemällä energian kierrättämisen mahdolliseksi luotsaamme asiakkaitamme kohti kestävää ja entistä tehokkaampaa tulevaisuutta.

Calefa – energiaratkaisuja ympäristön ehdoilla.

Lue lisää verkkosivuilta.