Caligo Industria Oy

Palvelemme energia- ja prosessiteollisuutta tarjoten ainutlaatuista teknologiaa savukaasujen puhdistukseen, lauhteen käsittelyyn sekä prosessissa syntyvän hukkalämmön hyödyntämiseen.

”Tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista teknologiaa, jota kehitämme jatkuvasti eteenpäin.”

Tuotteisiimme kuuluvat Caligo-savukaasupesurit, joihin sisältyvät pesuri- ja lauhteenkäsittelymoduulit. Lauhteenkäsittely-yksikön saa myös erillisenä kokonaisuutena.

Caligo Industria
Pesurituoteperhe on vuosien kehitystyön tulos. Pesuri ottaa talteen hukkalämmön biolämpölaitosten savukaasuista ja siirtää lämpöenergian kaukolämpöverkkoon.

Kehittämämme savukaasupesurin tehokkuus perustuu lämpöpumppukytkentään. Sen ansiosta savukaasupesuri ei ole sidoksissa kaukolämmön paluuveden lämpötilaan ja hukkalämmöstä saadaan entistä tehokkaammin energiaa talteen. Näin asiakkaamme saavat käyttämistään energialähteistä enemmän lämpöä irti ja samalla energiantuotannossa tarvittavan polttoaineen määrä pienenee. Toimitamme pesuriratkaisuja sekä peruspesurina että lämpöpumppupesurina.

” Teemme yhdessä merkittävää työtä ilmastonmuutoksen torjumisen sekä puhtaamman ympäristön eteen.”

Tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista teknologiaa, jota kehitämme jatkuvasti eteenpäin. Tuotteemme vastaavat jatkuvasti tiukentuviin päästörajoihin sekä ympäristöluvassa määriteltyihin raja-arvoihin.

Teknologiamme avulla asiakkaamme tuottavat yhä puhtaampaa energiaa ja heidän liiketoimintansa pysyy elinvoimaisena nyt ja tulevaisuudessa. Teemme yhdessä merkittävää työtä ilmastonmuutoksen torjumisen sekä puhtaamman ympäristön eteen.

Caligo Industria Oy auttaa asiakkaitaan parantamaan energiantuotannon hyötysuhdetta, vähentämään päästöjä sekä pitämään kaukolämmön kustannustehokkaana ratkaisuna myös loppuasiakkaille.

Caligo Industria – puhtautta ja energiatehokkuutta.

Lue lisää verkkosivuilta.