HansenCX

Hansen CX on globaali ohjelmistotalo, joka tarjoaa asiakkailleen luotettavaa ja tehokasta tiedonhallintaa sekä analytiikkaa.

Olemme tuotekehityksen etulinjassa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Järjestelmiemme avulla energia-alan asiakkaamme hallitsevat asiakkuuksia, mittausdataa sekä energiatietoja tehokkaasti ja vaivattomasti. Monipuoliset ja skaalautuvat ratkaisut antavat asiakkaillemme parhaat edellytykset kaukolämpöjärjestelmien tehokkaaseen toimintaan sekä laadukkaaseen asiakaspalveluun.

“Olemme tuotekehityksen etulinjassa yhdessä asiakkaidemme kanssa.”

Kehittyneiden työkalujen ansiosta asiakkaamme pystyvät hallinnoimaan saman järjestelmän kautta myös muihin energiahyödykkeisiin, kuten sähköön ja kaasuun, liittyviä toimintojaan. Digitaaliset ja automatisoidut liiketoimintaprosessit lisäävät kustannustehokkuutta, mikä edesauttaa asiakkaitamme kasvamaan, kehittymään ja menestymään markkinoilla.

Tunnemme pohjoismaiset energiamarkkinat ja energia-alan liiketoimintaprosessit erinomaisesti. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti palvelemaan asiakasyritystemme yhteiskunta- ja ympäristövastuutavoitteita. Tuemme asiakkaitamme myös energiamurroksen muutoksissa sekä täytämme niitä uusia tarpeita, mitä energiamurros tuo mukanaan.

“Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti palvelemaan asiakasyritystemme yhteiskunta- ja ympäristövastuutavoitteita.”

Yhteiskuntavastuullisena toimijana osallistumme myös asiantuntijana energia-alan kehitystä koskevaan keskusteluun ja päätöksentekoon.

Hansen CX – maailmanlaajuista kokemustamme hyödyntäen.

Lue lisää verkkosivuilta.