HögforsGST Oy

HögforsGST Oy on korkeatasoisten lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien valmistukseen, myyntiin ja markkinointiin erikoistunut yritys.

Ratkaisemme asiakkaidemme lämmitysongelmat kestävillä, ympäristöystävällisillä ja tehokkailla ratkaisuilla: tarjoamme monipuolisen valikoiman lämmönjako- ja jäähdytyskeskuksia, jotka auttavat asiakkaitamme parantamaan asumisen energiatehokkuutta, vähentämään lämmityksen kustannuksia sekä pienentämään asumisen hiilijalanjälkeä.

”Huolehdimme asiakkaistamme, ympäristöstä sekä tuotteidemme ja palvelumme ensiluokkaisesta laadusta”

Valikoimaamme kuuluu myös neljännen sukupolven kaukolämpöratkaisuja, kuten älykäs ohjausjärjestelmä Fiksu Control System sekä älykkään lämmön talteenottojärjestelmä HybridHEAT.

Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevan teknisen tuen. Palvelemme niin yksittäisiä kiinteistönomistajia kuin myös energiayhtiöitä ja muita lämpöalan ammattilaisia.

hogforsgst martikainen 1 2
Kuvassa Fiksu-ohjausjärjestelmän mobiilikäyttöliittymä, jolla lämmitysjärjestelmiämme voidaan etäohjata puhelimen, tabletin tai tietokoneen välityksellä.

Erotumme kilpailijoistamme asiakkaan ja ympäristön huomioivilla toimintatavoilla, tehokkuudella ja laadulla. Niiden avulla varmistamme paitsi asiakkaidemme, myös oman menestyksemme.

Henkilöstöllämme on vuosikymmenien kansavälinen kokemus LVI-alan hankinnan, valmistuksen sekä myynnin ja markkinoinnin osa-alueilta. Pääkonttorimme sijaitsee Leppävirralla, lisäksi meillä on tytäryhtiöt Ruotsissa ja Norjassa.

”Tehokkaat järjestelmämme ja prosessimme takaavat asiakkaidemme menestyksen ja tyytyväisyyden nyt ja tulevaisuudessa.”

Suunnittelemme ja valmistamme kaikki tuotteemme Leppävirran tehtaallamme työllistäen kymmeniä alan ammattilaisia. Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu merkkinä kotimaisesta työstä.

P1760357
HybridHEAT-järjestelmään kuuluva lämmönjakokeskus, joka on asennettu turkulaiseen kiinteistöön. Ensimmäisen toimintavuoden aikana kiinteistön lämmityskustannukset ovat tippuneet n. 23 000 euroa.

Vaalimme korkeaa laatua ja kehitämme sitä jatkuvasti. Luotettavien ja varmatoimisten ratkaisujemme avulla teemme asiakkaidemme arjesta ja asumisesta huolettomampaa ja vaivattomampaa.

Ilmaston ja ympäristön hyvinvointi on meille tärkeää. Haluamme olla keskeinen toimija hiilineutraalin yhteiskunnan rakentamisessa ja tähtäämmekin kaukolämmön ja -kylmän siirtojärjestelmien sekä energiansäästöteknologioiden markkinajohtajaksi.

HögforsGST – Sharing smart solutions.

Lue lisää verkkosivuilta.