Höyrytys Oy

Höyrytys Oy on Suomen kokenein ja nopein kokonaisvaltaisten varaenergiapalveluiden toimittaja.

Vuodesta 1959 alkaen toiminut Höyrytys tarjoaa varaenergia- ja asiantuntijapalveluita kaukolämpöyhtiöille, teollisuudelle sekä yhteiskunnan huoltovarmuuden kannalta tärkeille kohteille kuten sairaaloille.

DSC4057 web 1Valtakunnallisesti 24/7 päivystysvalmiudessa palvelevat Höyrytyksen ammattilaiset operoivat Pohjoismaiden suurinta siirrettävää tilapäishöyryn ja -lämmön tuotantokapasiteettia ja varmistavat huollon toimenpitein asiakkaiden höyry- ja lämpöjärjestelmien tehokkaan toiminnan.

Varaenergiapalvelu on turvallinen, joustava, kustannustehokas ja yksinkertainen ratkaisu tunneista vuosia kestäviin vara- ja lisäenergiakapasiteetin varmistamiseen.

Varaenergiakaluston yksikkökohtaiset tuotantotehot vaihtelevat sadasta kilowatista kymmeneen megawattiin. Yksiköitä voidaan yhdistää joustavasti halutun kokonaistehon saavuttamiseksi. Varaenergiayksiköt toimitetaan nopeasti avaimet käteen -palveluna.

Höyrytyksellä on kyky toimittaa kymmeniä megawatteja tilapäishöyry- ja lämpöenergiaa koko Suomen alueelle alle vuorokauden vasteajalla.

Asiantuntijapalvelu kattaa laitteiden kunnossapidon, modernisoinnit, käytönvalvonnan ja huoltopäivystyksen. Palvelusta vastaa Höyrytyksen valtakunnallinen asiantuntijaverkosto ja energiahuoltoalan vaatimusten mukaan pätevöitynyt henkilökunta.

Asiakasystävällisen, selkeän ja yksinkertaisen hinnoittelun ansiosta kaikkien palvelujen kustannukset ovat aina tiedossa, ja palvelun sisältö voidaan helposti päivittää vastaamaan muuttuvia tarpeita.

Höyrytys on osa vakavaraista suomalaista Viialan suvun omistamaa WEST Invest Group -konsernia. Konsernin yhtiöt tarjoavat ja ylläpitävät vedenkäsittely-, energia- ja muita teknologisia ratkaisuja ja laitteita teollisuudelle ja kunnille. Konsernin pääkonttori on Keravalla ja konserni työllistää eri alojen ammattilaisia 13 yhtiössä 9 Euroopan maassa.

Lue lisää verkkosivuiltamme.