Hyvinkään Lämpövoima Oy

Hyvinkään Lämpövoima Oy lämmittää hyvinkääläisiä vastuullisesti hiilineutraalilla, kiertotalouteen perustuvalla kaukolämmöllä. Kaukolämpömme hinta on kilpailukykyinen suhteessa muihin lämmitystapoihin ja se on myös Suomen mittavakaavassa edullisimmasta päästä.

Hyvinkään.Lämpövoima

Tarjoamme asiakkaillemme edullisen, huolettoman ja luotettavan lämmityspalvelun lisäksi kattavia ja kehittyviä asiantuntijapalveluita kiinteistöjen lämmitysratkaisuihin ja energianhallintaan liittyen. Lämmistyspalveluumme sisältyy perinteisesti myös ilmaiset vikailmoitus- ja neuvontapalvelut.

Olemme asiakkaidemme tukena koko rakennuksen elinkaaren ajan niin rakennettaessa uutta kuin myös talotekniikan käyttöön, kunnossapitoon ja uusintoihin liittyvissä asioissa. Toteutamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan lämmitystavan muutokset ja lämmönjakolaitteistojen uusinnat edullisesti ja vaivattomasti, avaimet käteen -periaatteella.

“Seuraamme jatkuvasti asiakkaidemme tyytyväisyyttä ja lupaamme olla toiminta-alueemme paras energiakumppani.”

Autamme asiakkaitamme myös rakennusten energiankäytön seurannassa ja käytön optimoinnissa Valvomopalvelu WiREen ja EnergiaHelpin avulla. Näin saavutamme yhdessä asiakkaidemme ja kumppanuusverkostomme kanssa ympäristön kannalta parhaan lopputuloksen.

Hyödynnämme kaukolämmön tuotannossa yhteistyötä alueemme teollisuuden kanssa. Valtaosa toimittamastamme lämmöstä perustuu Riihimäellä jätteenkäsittelyn yhteydessä talteen otettavaan hukkalämpöön – se siirretään kaukolämmöksi Hyvinkään ja Riihimäen kaukolämpöverkkoon.

Käytämme lämmönlähteinä myös Kiertokapulan kaatopaikalta talteen otettua biokaasua ja Myllyn Parhaan biopohjaista ylijäämälämpöä. Niin ikään oma tuotantomme nojaa suurelta osin uusiutuviin biopolttoaineisiin.

Hyvinkään.Lämpövoima2

”Yhdessä asiakkaidemme ja kumppanuusverkostomme kanssa saamme aikaan parhaan lopputuloksen ympäristön kannalta”

Olemme sitoutuneet valtakunnallisiin energiatehokkuussopimuksiin ja teemme jatkuvaa työtä energiatehokkuuden parantamiseksi tuotantolaitoksissamme sekä jakeluverkossamme. Etsimme aktiivisesti uusia hukkalämmön lähteitä hyödynnettäväksi, optimoimme tuotantolaitostemme ja jakeluverkkomme toimintaa sekä parannamme jakeluverkkomme hyötysuhdetta ennakoidusti toteutetulla kunnossapidolla ja saneerauksilla.

Hyvinkään Lämpövoima – kaukolämpöä kiertotaloudesta.

Lue lisää verkkosivuilta.