Imatran Lämpö Oy

Imatran Lämpö Oy turvaa kaikissa olosuhteissa luotettavat ja kilpailukykyiset lämmityspalvelut imatralaisille. Palveluidemme piiriin kuuluu noin 58 prosenttia kaupunkilaisista.

”Olemme imatralaisia varten.”

Huolehdimme asumismukavuudesta sekä lämmitysjärjestelmän toimivuudesta asiakkaidemme puolesta: vastaamme kaukolämmön tuotantolaitosten ja jakeluverkostojen käytöstä ja kunnossapidosta sekä maakaasun jakeluverkostojen ylläpidosta taaten lämmityspalveluiden lähes sataprosenttisen toimitusvarmuuden. Tarjoamme asiakkaillemme myös suunnittelu-, neuvonta- ja asennuspalveluita.

Henkilöstökuva 06052019 pieni
Panostamme toimintamme kehittämiseen ja laajentamiseen, jotta voimme tarjota ympäristöystävällisen ja edullisen lämmityspalvelun tulevaisuudessa yhä useammalle imatralaiselle.

Imatralainen lämpö on ympäristöystävällistä. Tuottamamme kaukolämmön energialähteistä yli 95 prosenttia on lähialueen metsäteollisuuden sivutuotteita ja metsänhoidon tähteitä, jotka jäisivät muuten hyödyntämättä.

”Olemme merkittävä osa alueemme kiertotaloutta ja tuemme Imatran elinvoimaa.”

Bioenergiaan pohjautuva lähilämpö ja metsäteollisuuden sivutuotteiden hyödyntäminen sen tuotannossa ovat merkittävä osa alueemme kiertotaloutta. Olemme myös keskeisessä roolissa Imatran kaupungin elinvoiman ja kilpailukyvyn rakentajana. Tarjoamme nykyisille ja uusille yrityksille sekä asukkaille vakaan, kustannustehokkaan ja joustavan energiapalvelun, joka mukautuu muuttuviin lämmitystarpeisiin.

Olemme yhteiskuntavastuullinen lämmityspalveluiden tuottaja, ja siten tärkeä osa Suomen energiahuoltoa ja huoltovarmuutta.

Imatran Lämpö – ympäristöystävällistä lämpöä nykyaikaisimmalla tekniikalla.

Lue lisää verkkosivuilta