Inergia Lämpö Oy

Meillä Pohjois-Lapissa tuotettu kaukolämpö on lähituote, joka tuo ihmisten arkeen ja elämään nykyaikaista turvaa. Se työllistää paikallisia ihmisiä ja samalla vaikutamme alueelliseen kehitykseen, mikä vaurastuttaa lähiseutuamme pitkälle tulevaisuuteen.

Tuotamme kaukolämpöä Ivalossa, Inarissa ja Saariselällä lämpölaitoksissamme paikallisilla biopolttoaineilla kuten hakkeella. Kaukolämpömme tulee läheltä, se on vakaahintainen sekä luotettava tapa lämmittää kotitalouksia, loma-asuntoja sekä yrityskiinteistöjä. Lämpökeskustemme aktiivinen ja ennakoiva huolto sekä ympärivuorokautinen päivystys varmistavat mahdollisten häiriötilanteiden nopean korjaamisen.

”Olemme olemassa pitääksemme aidosti huolta asiakkaidemme energia-asioista”

Olemme osa Inergia Oy -energiakonsernia, joka tuottaa kaukolämmön lisäksi sähkön verkkopalveluja sekä vastaa vesihuollosta Inarin, Sodankylän ja Utsjoen kuntien alueilla.

Visionamme on Lapin paras asiakaskokemus, joka tarkoittaa, että kaikki liittymät saa haettua yhdellä hakemuksella sekä pidämme asiakkaistamme huolen kuuntelemalla, neuvomalla ja opastamalla. Lisäksi edesautamme säästäväistä ja ympäristöystävällistä energian ja veden käyttöä osana kuntien energiatehokkuussopimuksia.

”Visionamme on Lapin paras asiakaskokemus”

Ymmärrämme vastuumme ja kannamme sen. Korostamme kaikessa toiminnassa ekologista vastuullisuutta ja minimoimme aina toiminnassamme luontoon kohdistuvat jäljet.

Olemme ylpeitä yhtiöstämme sekä lappilaisuudestamme. Pidämme huolen, että alueellisten perinteiden, ihmisten kunnioittaminen ja Lapin ainutlaatuisen luonnon vaaliminen ohjaa toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää verkkosivuiltamme: inergia.fi .