Kauhavan Kaukolämpö Oy

Kauhavan Kaukolämpö Oy tuottaa Pikkuusen Parempaa Lähilämpöä Komiasti.

Tarjoamme asiakkaillemme kilpailukykyistä ja puhdasta energiaa sekä parhaat palvelut kannattavasti ja luotettavasti. Palveluihimme kuuluvat kaukoenergian myynti ja jakelu, huoltopalvelut, maksuttomat tarkastus- ja huoltokäynnit, maksuton neuvontapalvelu sekä asennus-, rahoitus- ja energianseurantapalvelut.

Kauhavan.Kaukolämpö2
Kauhavan Kaukolämpö Oy:n lämmöntuotanto on lähes hiilineutraalia.

”Pidämme mitä lupaamme, ja
pyrimme palvelemaan
asiakkaitamme yli odotusten.”

Huolehdimme asiakkaidemme lämmityspalveluista ympäri vuoden, jotta asiakkaamme saavat keskittyä omaan ydintoimintaansa. Tunnemme asiakkaamme ja aidosti huolehdimme heistä: räätälöimme ratkaisuhakuisesti erikoisiakin energiaratkaisuja, sillä jokainen asiakas on meille arvokas. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveita kuunnellen.

Toimintamme perustuu vastuullisuuteen, luotettavuuteen, laadukkaaseen palveluun sekä tuloksellisuuteen. Vaikutamme omalla toiminnallamme koko alueen hyvinvointiin ja kilpailukykyyn. Olemme merkittävä pitovoimatekijä kaupungille – asukkaille ja yrityksille – paikallisella sekä alueellisella tasolla. Ylläpidämme alueemme työllisyyttä hankkimalla energiantuotannossa tarvittavan polttoaineen lähialueilta.

”Panostamme asiakkaidemme ja alueemme hyvinvointiin.”

Olemme investoineet vahvasti yhä ympäristöystävällisempään ja energiatehokkaampaan kaukolämmön tuotantoon lisäten Suomen energiaomavaraisuutta. Näin varmistamme omalta osaltamme sen, että kohtuuhintaista ja vähäpäästöistä energiaa on saatavilla yhteiskunnan tarpeisiin myös tulevaisuudessa.

Kauhavan Kaukolämpö – lähilämmön tekijä.

Lue lisää verkkosivuilta.