Kotkan Energia Oy

Kotkan Energia Oy tuottaa vastuullisesti, kestävästi ja asiakaslähtöisesti alueellisia energiapalveluita.

Energiapalveluihimme kuuluvat kaukolämpö ja merilämpö. Teollisuusasiakkaillemme toimitamme lämmön ohella myös sähköä, höyryä ja maakaasua.

KotkanEnergiaTarjoamme asiakkaillemme lämmityspalvelun lisäksi muun muassa lämmitysjärjestelmän katsastuksia, kaukolämpölaitteistojen vuosihuoltoja sekä lämmönjakokeskusten uusintoja. Pätevöityneet asiantuntijamme laativat asiakkaillemme myös energiatodistuksia. Uusimpana palveluna markkinoille on tullut älylämmityspalvelu Smartikle.

”Olemme kotkalaisten oma energiayhtiö”

Kaukolämpöasiakkaamme voivat valita parhaiten omiin tarpeisiinsa sopivan lämmityspalvelun, kuten 100-prosenttisesti uusiutuvilla polttoaineilla tuotetun Toivon, pientaloille suunnatun pienemmän perusmaksun Aktiivin tai kiinteän kuukausimaksun kaukolämmön. Kaukolämpömme on hinnaltaan valtakunnallisella keskitasolla ja kilpailukykyinen muihin lämmitysmuotoihin verrattuna.

Olemme asiakkaidemme tavoitettavissa 24/7 ja takaamme, että asiakkaamme saavat vastauksen kysymyksiinsä nopeasti.

KotkanEnergia2Tuotamme kaukolämpöä kokonaistaloudellisesti ympäristö- ja ilmastovaikutukset huomioon ottaen. Lämmön ja sähkön yhteistuotantoon perustuva kaukolämpö on asiakkaillemme ympäristöystävällinen ja luotettava valinta. Lämmöntuotannostamme valtaosa tehdään kotimaisilla bio- ja kierrätyspolttoaineilla sekä turpeella.

”Laitamme itsemme peliin yhteisten tavoitteiden eteen”

Lisäämme aktiivisesti uusiutuvan energian osuutta lämmön tuotannossamme sekä parannamme energian tuotannon tehokkuutta. Haemme jatkuvasti parasta tapaa toimia ja saamme niukemmilla resursseilla enemmän aikaan.

Olemme mukana kansallisessa energiatehokkuussopimuksessa ja siten edistämme omalta osaltamme energian tehokasta käyttöä Suomessa.

Kotkan Energia – lämpöä läheltä.

Lue lisää verkkosivuilta.