Kuopion Energia Oy

Kuopion Energia on monipuolinen ja nykyaikainen energiapalveluyritys.

Toimitamme kuopiolaisille vastuullista, paremman huomisen energiaa – sähköä, kaukolämpöä ja kaukokylmää. Tytäryhtiömme Kuopion Sähköverkko Oy huolehtii sähkönsiirrosta.

Tarjoamme asiakkaillemme vapautta ja mielenrauhaa: palveluidemme avulla asiakkaamme saavat helposti, luotettavasti ja tasaisesti lämpöä kaikissa olosuhteissa, resurssiviisaasti ja kilpailukykyisin hinnoin.

” Tarjoamme asiakkaillemme vapautta ja mielenrauhaa”

Olemme kehittyvä ja energiatehokkuuteen panostava, taloudellisesti vakaa energiayhtiö. Luomme tukevaa perustaa turvalliselle ja toimivalle yhteiskunnalle kantamalla vastuumme ympäristön ja paikallisen yhteisön hyvinvoinnista.

Voimalaitoksemme tuottaa kaukolämpöä ja sähköä yhdessä prosessissa. Yhteistuotanto säästää paitsi energiaa, myös ympäristöä ja on taloudellisesti kannattavaa. Käytämme energian tuotannossa pääosin pohjoissavolaisia energialähteitä, mikä tuottaa työpaikkoja ja hyvinvointia koko maakuntaamme.

Olemme aktiivisesti kehittäneet toimintaamme ja tuotantorakennettamme viime vuosina. Investoinnit uuteen kattilaan, savukaasupesuriin, kaukojäähdytyslaitokseen sekä kaukolämpöakkuun ovat merkittävästi vähentäneet energiantuotannossamme syntyviä päästöjä.

”Toimintamme on laadukasta, läpinäkyvää ja asiakaslähtöistä”

Meillä on osaamista ja tekniikkaa, joita hyödyntäen viemme aluettamme kohti kestävää ja entistä tehokkaampaa energiantuotantoa. Olemme mukana valtakunnallisessa energiatehokkuussopimuksessa, jonka tavoitteena on täyttää EU:n asettamat velvoitteet energian käytön tehostamiseksi Suomessa. Energiatehokkuuteen tähtäävä työmme lisää myös omavaraisuuttamme sekä parantaa kansallista huoltovarmuutta.

Kuopion Energia – Sen tuntee.

Lue lisää verkkosivuilta.