Lahti Energia Oy

Lahti Energia on monipuolinen energiakonserni, joka panostaa ekotehokkuuteen ja uusiutuvien energiamuotojen käytön lisäämiseen.

Tärkeimmät tuotteemme ovat kaukolämpö, älykkäät kiinteistöratkaisut sekä teollisuuden prosessienergiat. Vuonna 2018 konsernimme liikevaihto oli 187 miljoonaa euroa ja työllistimme keskimäärin 199 henkilöä.

”Hyvästi kivihiili!”

Kivihiilen aika Lahdessa on ohi. Luovuimme kivihiilestä energiantuotannossamme ensimmäisten joukossa Suomessa 1.4.2019. Energiakäännöksemme tekee lämmöntuotannostamme täysin hiiletöntä jo vuonna 2020.

Lahti lämpiää nyt kierrätyspolttoaineella ja paikallisella, kestävän kehityksen mukaisella ja sertifioidulla puulla. Energiakäännös vähentää hiilidioksidipäästöjämme 600 000 tonnilla vuodessa, mikä vastaa noin 60 000 suomalaisen vuotuisia päästöjä.

Viisaasti vihreä

Asiakkaillemme olemme viisaasti vihreä energiapalvelukumppani. Lupaamme, ettei asiakkaidemme tarvitse valita edullisten hintojen ja ekologisuuden väliltä, vaan he saavat meiltä molemmat helposti yhdellä kertaa. Viisaasti vihreät valinnat ovat kestäviä ja punnittuja sekä ekologisesti että taloudellisesti. 112-vuotias historiamme tuo luottamusta asiakassuhteisiin.

Elämän energiaa koko lähialueelle

Tuotamme koko Lahden alueelle hyvinvointia monissa eri muodoissa. Osallistumme paikallisiin tapahtumiin ja tuemme monipuolisesti kulttuuria, liikuntaa sekä nuorten koulutus- ja työllistymismahdollisuuksia. Työllistämme vuosittain noin 30 paikallista nuorta.

Lue lisää Lahti Energian palveluista nettisivuiltamme! Seuraa meitä myös Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä ja Youtubessa. Viralliset hashtagimme ovat #edelläkävelijä ja #energiakäännös.