Lappeenrannan Energia Oy

Me Lappeenrannan Energialla rakennamme maakuntaamme kestävää tulevaisuutta. Panostamme toiminnassamme ilmastonmuutoksen hidastamiseen ja huomioimme ympäristönäkökohdat niin tuotteiden kuin palveluiden tuotannossa ja kehittämisessä.​ Tarjoamme asiakkaillemme vihreää lämpöä, älykkäät ja turvalliset verkostot sekä maailman parasta vettä.

Katsomme vahvasti vihreään tulevaisuuteen vähentämällä konsernimme hiilijalanjälkeä ja tulemme olemaan hiilineutraali vuoteen 2026 mennessä.​ Tuolloin uusiutuvilla energialähteillä ympäristöystävällisesti ​tuotettu vihreä kaukolämpömme on alansa edelläkävijä ja edelleen jakelualueemme halutuin lämmitysmuoto.

Pääosa Lappeenrannan Energian kaukolämmöstä tuotetaan ympäristöystävällisesti sähkön ja lämmön yhteistuotantona jo yli kymmenettä vuotta Kaukaan Voiman biovoimalaitoksessa.

”Kehitämme aktiivisesti uusia palveluja, joilla helpotamme asiakkaidemme arkea.”

Panostamme erityisesti digitaalisiin palveluihin. Maksuton MinunEnergia.fi on asiakkaidemme hyödynnettävissä energian ja vesihuollon asioissa 24/7. Kaukolämmönkin liittymän asiat voi hoitaa kanssamme sähköisesti MinunLiittymä.fi:ssä.

Kaukoviisas-palvelun voi myös tilata sähköisesti ja sillä voimme varmistaa asiakkaallemme oikein säädetyn ja optimaalisesti toimivan kaukolämmityksen. Se lisää asumismukavuutta ja mahdollistaa säästöä lämmityskuluihin.

Kaukolämpömme varmatoimisuus on huippuluokkaa. Ongelmatilanteiden varalle vikailmoitus-palvelumme on asiakkaidemme käytettävissä aina. Meillä sähkön, lämmön ja veden häiriöihin reagoidaan puhelimitse ympäri vuorokauden.

”Hyvinvointia joka hetki”

Vastuullisena energia- ja vesialan toimijana olemme mukana kansallisessa energiatehokkuussopimuksessa, joka on tärkeä osa Suomen energia- ja ilmastostrategiaa. Tuottamamme palvelut ovat yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisiä ja tehtävämme on turvata Etelä-Karjalaan hyvinvointia joka hetki.

Lappeenrannan Energia Verkosto Rakentaminen 458 2340x1200

Tulevaisuudessa asiakkaamme nauttivat luotettavista ja älykkäistä verkostoista, joiden toimintavarmuus ja turvallisuus ovat maailman kärkiluokkaa. Tehokkaat verkostot mahdollistavat kehityksen kohti älykästä yhteiskuntaa ja kohti kestävän kehityksen älykkäitä koteja.

Lappeenrannan Energia – Vihreää lämpöä varmasti.

Lue lisää verkkosivuilta