Lempäälän Lämpö Oy

Lempäälän Lämpö Oy pitää teollisuuden sekä kuluttaja-asiakkaiden pyörät pyörimässä.

Hoidamme asiakkaidemme kiinteistöt kokonaisvaltaisesti toimittamalla tytäryhtiömme Lempäälän Energia Oy:n tuottamaa ympäristöystävällistä kaukolämpöä, tuottamalla kaukokylmää, jakelemalla kaasua sekä tarjoamalla kattavia ja laadukkaita kiinteistönhoitopalveluita. Huolehdimme siitä, että asiakkaamme saavat tilaamansa lämpöenergian mahdollisimman häiriöttömästi.

”Pidämme huolta asiakkaistamme kokonaisvaltaisesti.”

Ansaitsemamme Reilu kaukolämpö -laatumerkki on asiakkaillemme tae siitä, että toimintamme on avointa, reilua, kehityshakuista ja tiedottavaa.

LempäälänLämpö
Lempäälän Lämmön palveluiden takeena ovat osaava henkilökunta sekä toimiva laatujärjestelmä.

Olemme aktiivinen toimija energianmurroksessa ja kiertotalouden toteuttaja. Hyödynnämme kaukolämmön tuotannossa sahateollisuuden sivutuotteita, olemme mukana rakentamassa hiilineutraalia kaupunkiseutua, ja panostamme energian tehokkaaseen käyttöön sekä erilaisiin uusiutuviin energiamuotoihin.

Kehitämme Lempäälän Lämpö -konsernissa Suomen ensimmäistä energiayhteisöä eli älykästä, energiaomavaraista ja joustavaa toimintaympäristöä, jossa uusiutuvaa energiaa tuotetaan hajautetusti. Energiajärjestelmän perustana toimivat aurinkopaneelikentät, kaasumaiset energialähteet sekä sähkön ja lämmön yhteistuotanto. Järjestelmään kuuluu aurinkovoimaloiden lisäksi kaasumoottoreita, polttokennoja sekä energiavarastoja.

”Lempäälä sanoo #kyllä energiamurrokselle!”

Lempäälän kuntakonserniin kuuluvana yrityksenä olemme mukana rakentamassa energiatehokasta Suomea ja täyttämässä kansallisia sekä EU-tason energia- ja ilmastotavoitteita.

Lempäälän Lämpö – putki päällä, joka säällä.

Lue lisää verkkosivuilta