Liedon Lämpö Oy

Liedon Lämpö Oy tarjoaa kestävää ja paikallisesti tuotettua kaukolämpöä lietolaisille.

Takaamme asiakkaillemme lämmityspalvelut vuorokauden ja vuoden ympäri. Olemme investoineet ympäristöystävälliseen ja uusiutuvaan lämmöntuotantoon asiakkaidemme puolesta. Olemme myös tehostaneet lämmöntuotantomme toimitusvarmuutta.

Parhaan palvelun taataksemme olemme asiakkaidemme tavoitettavissa kellon ympäri, reagoimme asiakkaidemme tarpeisiin nopeasti ja palvelemme joustavasti. Lisäksi neuvomme asiakkaitamme energiatehokkuuteen sekä energian säästämiseen liittyen.

”Palveluillamme on kasvot: olemme tavoitettavissa ja helposti lähestyttävissä kellon ympäri.”

Yhdessä tunnettujen ja luotettujen tekijöiden kanssa takaamme asiakkaillemme myös huoltopalvelut sekä laajennamme verkostoamme tarpeen mukaan. Jatkossa tuotamme myös teollisuushöyryä, mikä laajentaa palveluitamme sekä asiakaskuntaamme entisestään.

Työstämme ja työmme tuloksista hyötyvät kaikki kuntamme asukkaat: lämmöntuotannossa käytetty polttoaine tulee läheltä, mikä lisää alueemme työllisyyttä, ja yrityksemme tekemä tuotto käytetään kuntalaisten hyväksi.

”Olemme investoineet ympäristöystävälliseen ja uusiutuvaan energiaan asiakkaidemme puolesta.”

Lisäämme voimakkaasti kasvavan kuntamme elinvoimaa mahdollistamalla kilpailukykyisen ja mukautuvan lämmityspalvelun niin yrityksille kuin uusille asukkaillekin. Olemme aktiivisesti pienentäneet lämmöntuotantomme hiilijalanjälkeä, ja olemme mukana toteuttamassa hiilineutraalia tulevaisuutta.

Liedon Lämpö – lämpöä Liedosta lietolaisille.

Lue lisää verkkosivuilta.