Loimua Oy

Loimua on kokonaisvaltaisia, vastuullisia ja asiantuntevia energiaratkaisuja tarjoava lähikumppani.

Tuotamme kaukolämpöä, ja jakelemme ja myymme sekä kaukolämpöä että maa- ja biokaasua.

Valitsemalla Loimuan kumppanikseen asiakkaamme saavat monipuoliset lämmitys- ja jäähdytyspalvelut, jatkuvasti päivittyvää asiantuntijuutta ja luotettavaa palvelua sekä ilmaisia lisäpalveluita, kuten lämpökatselmuksia ja kulutusseurantasovelluksen käyttöönsä. Valikoimaamme kuuluvat lisäksi myös maalämpötoteutukset sekä etäpalvelut energiajärjestelmien ja olosuhteiden hallintaan.

” Tarjoamme asiantuntemuksemme asiakkaidemme eduksi.”

Tuotamme pääosan myymästämme kaukolämmöstä itse, paikallisesti aina lähellä asiakkaitamme, valtaosaltaan uusiutuvia polttoaineita hyödyntäen. Toimimme usealla paikkakunnalla yhteistyössä eri teollisuuden alan toimijoiden kanssa ja hyödynnämme myös heidän tuotannostaan syntyvää lämpöä kaukolämpöverkossamme.

Loimua brandikuva Pitkäaikaisena kumppanina varmistamme, että asiakkaillamme on teknisesti ja taloudellisesti sopivimmat ratkaisut ja palvelut käytössään. Ratkaisumme ovat kestäviä niin elinkaaren kuin ympäristön näkökulmasta.

”Toimintamme ytimessä on palveluiden tuottaminen ihmiseltä ihmiselle.”

Vastuullisuus on osa jokapäiväistä toimintaamme. Vastuullisuustyömme keskeisiä tavoitteita ovat erityisesti ilmastonmuutokseen vaikuttaminen eli tulevaisuudessa ilmastoneutraali lämmöntuotanto, korkeatasoinen turvallisuustyö sekä jatkuva dialogi sidosryhmiemme, erityisesti asiakkaidemme, kanssa.

Työtämme ohjaavat sertifioidut ympäristö- sekä työterveys- ja turvallisuusjärjestelmät (ISO 14001 ja ISO 45001).

Olemme sitoutuneet noudattamaan elinkeinoelämän energiatehokkuussopimusta. Kehitämme jatkuvasti myös asiakkaidemme sekä ympäristön hyödyksi uusia, energian käyttöä tehostavia ratkaisuja. Toimimme vahvasti ihmiseltä ihmiselle -periaatteella, tuottaen pitkäaikaista energian lähikumppanuutta.

Me Loimuassa saamme lämmön elämään.

Lue lisää verkkosivuilta.