Neve Oy

Neve Oy – Pohjoisen elämän puolesta. Karu, mutta herkkä toimintaympäristömme asettaa meille velvoitteen toimia vastuullisesti, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen ja paikallisuutta tukien.

“Olemme arktisen kiertotalouden monialakonserni. Monialaiset palvelumme tuottavat synergiaetua – varmistamme asiakkaillemme parhaat ratkaisut. “

Toimitamme asiakkaillemme vastuullisesti huoletonta, taloudellista ja toimintavarmaa kaukolämpöä. Huomioimme kiinteistön energiatehokkuuden, rinnakkaislämmitykset ja vuodenaikaan sidoksissa olevan energiantarpeen kuukausikohtaisen vaihtelun. Asiakkaamme saavat kauttamme kaukolämpöliittymän ja halutessaan myös kokonaistoimituksen, jolloin asennamme myös vaihdinpaketin. Lisäksi he voivat seurata kiinteistönsä energian ja veden kulutuslukemia verkkopohjaisessa Assari-palvelussamme.

Neve

Käytämme lämmöntuotannossamme suurelta osin päästöttömiä paikallisia polttoaineita. 2021 alkaen toimitamme myös päästötöntä Vihreää Lähilämpöä. Kiertotalouden mukaisesti hyödynnämme tuotannossamme syntyvät materiaalien sivuvirrat tuotteiksi ja palveluiksi. Esimerkkinä poltossa syntyvä tuhka rakeistetaan luonnonmukaiseksi metsälannoitteeksi, jolloin ravinteet palaavat takaisin metsiin.

“Kaukolämpömme on puhdasta lähilämpöä, jonka tuottavat paikalliset ihmiset, paikallisilla polttoaineilla.”

Yrityksellämme on sertifioitu ISO 14001 -ympäristöjärjestelmä, joka varmentaa, että ympäristönäkökohdat ja läpinäkyvyys ovat huomioitu toiminnassamme. Kehitämme toimintaamme kestävän kehityksen mukaisesti.

Olemme panostaneet verkkojemme hyötysuhteen parantamiseen, tuotantolaitostemme kapasiteetin kasvattamiseen ja päästöjen pienentämiseen. Näiden toimien avulla pidämme yllä kaukolämmön kilpailukykyä ja edistämme omalta osaltamme siirtymistä kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa.

Lue lisää nettisivuilta.