Nivalan Kaukolämpö Oy

Nivalan Kaukolämpö eli KAUKO on modernin yhteiskunnan mahdollistaja, joka luo ympärilleen hyvinvointia kiertotalouden ytimenä.

Tuotamme kotimaista lämpöä Nivalan taajamaan asuinkiinteistöihin, yrityksille ja julkisiin rakennuksiin. Tuotamme myös paikallista sähköä valtakunnan verkkoon noin Nivalan kaupungin omaa kulutusta vastaavan määrän.

Tarjoamme kustannustehokkaan ja aina juuri sopivan kokoisen energiaratkaisun jokaiseen kiinteistöön – oli kyseessä sitten omakotitalo, julkinen tila tai jatkuvasti kasvava liikekiinteistö. Ratkaisumme on toimitusvarma, turvallinen ja skaalautuu lämmönkäytön kehityksen mukaan.

Kaukolämpömme hintakehitys on muihin energialähteisiin nähden hyvin maltillista ja asiakkaamme saavat jatkuvasti ajantasaisen energiaratkaisun ilman lisäinvestointeja.

”Tarjoamamme energiaratkaisu on asiakkaillemme turvallinen sijoitus tulevaisuuteen.”

Asiakkaillamme on apu lähellä. Asiantuntijamme palvelevat asiakkaitamme niin vikatilanteissa kuin myös muissa lämmitykseen liittyvissä asioissa. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme ja kumppaneillemme reaaliaikaista tietoa lämmöntuotannostamme.

Nivalan.kaukolämpöStrategiamme mukaisesti tuotamme lämmön ympäristölle kestävällä tavalla. Käytämme energialähteinä lähialueiltamme saatavaa metsähaketta, turvetta, sahoilla syntyvää puun kuorta ja sahanpurua sekä erilaista kierrätyspuuta kuten teollisuuden kuormalavoja. Noin viidesosa tuottamastamme lämmöstä saadaan ottamalla lämpö talteen savukaasuista.

”Asiakkaillamme on aina palvelu lähellä.”

Edistämme koko kaupungin kehittymistä ja toimimme yhteisen edun puolesta. Luomme toiminnallamme työpaikkoja ja parannamme alueemme omavaraisuutta panostamalla kiertotalouteen. Näin mahdollistamme muun muassa paikallista tuotantoa.

Kehitämme toimintaamme aktiivisesti myös yhdessä kumppaniemme kanssa. Olemme mukana luomassa vähähiilistä yritysekosysteemiä alueellemme ja teemme oman osamme alueellisen sekä valtakunnallisen huoltovarmuuden parantamiseksi.

KAUKO tuottaa puhdasta lämpöä.

Lue lisää verkkosivuilta.