Oilon Oy

Me Oilonilla tarjoamme asiakkaillemme ympäristöystävällistä ja energiatehokasta teknologiaa, energiaratkaisuja sekä ensiluokkaista palvelua.

Lämpöpumppumme sekä vähäpäästöinen polttoteknologiamme tunnistetaan kotimaisuudesta sekä niiden korkeasta laadusta. Olemme pitkän kokemuksen omaava kansainvälinen perheyritys, joka panostaa tulevaisuuteen ja asiakkaidemme palveluun.

20160428 150048Palvelemme niin laitevalmistajia, laitostoimittajia, isoja loppuasiakkaita kuin myös kuluttajia. Tuotteillamme ja ratkaisuillamme autamme asiakkaitamme tuottamaan ympäristöä säästävää lämmitystä ja jäähdytystä tehokkaasti energiaa käyttäen.

”Meidät tunnistaa korkeasta palvelusta, laadukkaista tuotteista sekä pitkistä asiakassuhteista. Emme jätä asiakkaitamme yksin.”

Meille jokainen asiakas on tärkeä ja yhdessä saavutamme asetetut tavoitteet. Toiminnassamme keskeistä on asiakkaidemme tarpeiden ymmärtäminen ja niiden täyttäminen.

Haastamme itseämme sekä muita kohti uusia toimintatapoja ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja. Ymmärrämme menneisyyden ja haluamme kehittää tulevaisuutta. Haluamme olla alamme edelläkävijä.

Oilon pienennettyToimintamme on yhteistä ympäristöämme huomioivaa ja sosiaalisesti vastuullista. Jokainen oilonilainen kantaa vastuun työstänsä ja sen merkityksestä yhtiölle, asiakkaille ja yhteiskunnalle.

”Luomme kestävän kehityksen energiateknologiaa.”

Olemme mukana saattamassa Suomea kohti hiilineutraalia lämmitystä ja jäähdytystä. Tuotantolaitoksemme kolmella mantereella ja globaali jälleenmyyjäverkostomme takaavat, että voimme tarjota parempia ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja asiakkaillemme ympäri maailmaa.

Oilon Oy – kestävän kehityksen energiateknologiaa.

Lue lisää verkkosivuilta.