Oy Grundfos Pumput Ab

Grundfos parantaa ihmisten elämänlaatua kehittämällä ratkaisuja maailman vesi- ja ilmastohaasteisiin.

Yrityksemme tunnetaan keskipakopumpuista, joita olemme valmistaneet 1940-luvulta asti. Nykyään valmistamme uraauurtavia, mahdollisimman vähän energiaa käyttäviä ratkaisuja kaikenlaiseen veden siirtoon.

Valikoimaamme kuuluvat pumppujen lisäksi myös esimerkiksi laajat vesiteknologiaratkaisut sekä pumppuihin liitettävät älykkäät säätöjärjestelmät ja digitaaliset palvelut. Tarjoamme ratkaisuja kiinteistöille, kunnille sekä teollisuudelle.

”Toimintamme kolme tärkeintä peruspilaria ovat vesi, ilmasto ja ihmiset.”

Energiayhtiöille toimitamme pumppuja säätöjärjestelmineen voimalaitoksille, kattilalaitoksille ja jakelulinjoihin tyydyttäen kaikki kaukolämpöverkon lämmitys- ja jäähdytystarpeet. Lisäksi tarjoamme kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut tuotteidemme koko elinkaaren ajan.

Tuotteillamme ja palveluillamme autamme asiakkaitamme parantamaan energiatehokkuutta, pienentämään hiilidioksidipäästöjä sekä lisäämään energiantuotannon kustannustehokkuutta. Näin energiayhtiöillä, kaupungeilla ja kunnilla on mahdollisuus parantaa talouttaan, kilpailukykyään sekä loppuasiakkaidensa elämänlaatua ilman ympäristövaikutuksia.

”Parempaa elämänlaatua älykkäästi pumppaamalla.”

Panostamme asiakaslähtöiseen tutkimus- ja kehitystyöhön, jotta voimme tarjota asiakkaillemme juuri heidän tarpeitaan palvelevaa, mahdollisimman kestävää ja laadukasta teknologiaa.

Etsimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia parantaa energiatehokkuutta ja säästää vesivaroja.

Haluamme jättää positiivisen jäljen maailmaan muuttamalla sitä sekä paikallisesti että globaalisti.

Grundfos – Be, think, innovate.

Lue lisää nettisivuilta.