Paimion Lämpökeskus Oy

Paimion Lämpökeskus Oy toimittaa kotimaisista polttoaineista lähellä tuotettua kaukolämpöä paimiolaisille.

Lämmitämme yli 90 prosenttia Paimion kaupungin rakennuskannasta kaukolämmöllämme. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavan, edullisen ja kestävästi toteutetun lämmityspalvelun ja teemme näin asiakkaidemme arjesta huolettomampaa. Kaikilla asiakkaillamme on etäluettavat energiamittarit ja mahdollisuus hankkia kauttamme myös tekoälyä hyödyntävä lämmönsäätöjärjestelmä.

” Kotimaisuus ja palvelu tekevät meistä asiakkaidemme ykkösvalinnan”

Käytämme energiantuotannossamme uusinta ja erittäin ympäristöystävällistä teknologiaa. Kotimaisen uusiutuvan energian osuus energiantuotannostamme on lähes 100 prosenttia: käytämme energialähteinä lähiseudulta hankittavaa metsähaketta ja sahanpurua, vara- ja huippulaitoksissa pellettiä sekä pienen määrän öljyä. Hyödynnämme myös savukaasuista talteen otetun lämpöenergian.

Paimion LämpökeskusOlemme tehneet määrätietoista työtä ilmastoasioiden eteen ja jatkamme ilmastotyötä yhdessä Paimion kaupungin kanssa osana hiilineutraalien kuntien verkostoa.

Olemme investoineet tekoälyyn pohjautuvaan tuotannon ohjausjärjestelmään, jonka avulla parannamme energian tuotannon ja jakelun tehokkuutta, alennamme energian tuotannon kustannuksia sekä vähennämme jo ennestään pieniä päästöjä. Päästövähennysten, kustannussäästöjen ja paremman energiaomavaraisuuden avulla vahvistamme paikallista hyvinvointia.

Lue lisää verkkosivuilta.