Pori Energia Oy

Pori Energia on asiakkailtaan, henkilöstöltään ja ympäristöstään oppiva energiayhtiö, jonka intohimona ja tavoitteena on tuottaa ihanteellista energiaa.

Palveluitamme ja tuotteitamme ovat muun muassa kaukolämpö ja -jäähdytys, urakointi, tuulivoimapalvelut sekä tytäryhtiön kautta myös sähkönsiirto. Kaukolämpöpalveluidemme piiriin kuuluvat Porin lisäksi myös Harjavalta ja Kristiinankaupunki.

” Nimestään huolimatta kaukolämpömme on erittäin ekologista lähilämpöä”

Tarjoamme kaukolämpöasiakkaillemme kattavasti eri palveluja. Avaimet käteen -palvelumme säästää aikaa ja vaivaa kaukolämpöön liittymisessä. Hoidamme asiantuntevan yhteistyökumppanimme avulla asiakkaidemme puolesta kaikki liittymisessä vaaditut toimet.

Pori Energia Olo on täysin kiinteähintainen, varma ja huoleton lämmitysmuoto, joka on saatavilla kaukolämmitteisiin ja -jäähdytteisiin taloyhtiöihin. Kaukolämpö Premium -asiakkaamme voivat keskittyä viihtymään lämpimissä kodeissaan ekologisesti ja edullisesti – me huolehdimme muusta.

Vuositarkastuspalvelumme pitää asiakkaamme ajan tasalla ja 24h-päivystyspalvelumme avulla asiakkaamme saavat apua välittömästi, kun sitä tarvitsevat. Lisäksi tarjoamme muun muassa energia- ja asiantuntijapalveluita yrityksille ja teollisuudelle, lämmönjakokeskusten kuntotarkistuksia ja lämmönvaihtimien vuokrausta.

Lehtonen Niemi kaukolämpö ulkona web
Porin Energia kaukolämpö. Antti Lehtonen ja Tiia Niemi. Taustalla hake, jota käytetään kaukolämmän polttoaineena.

Nimestään huolimatta kaukolämpömme on erittäin ekologista lähilämpöä. Porissa kaukolämpö tuotetaan valtaosin satakuntalaisella puulla. Harjavallassa kaukolämpö on 80-prosenttisesti teollisuuden talteenottolämpöä ja Kristiinankaupungissa kaukolämpö tuotetaan lähes 100-prosenttisesti paikallisella puupolttoaineella. Kaukolämpömme toimitusvarmuus on käytännössä 100 prosenttia lähes kaikkina aikoina.

”Kaukolämmössä sitoudumme asiakkaisiimme rakennuksen koko elinkaaren ajaksi.”

Paikallisella lämmitysmuodolla on alueellisesti työllistävä vaikutus, niin suoraan kuin välillisesti esimerkiksi paikallisten sahojen kautta. Kaukolämmön keskitetty tuotanto mahdollistaa modernin ja vähäpäästöisen tuotantoteknologian käyttämisen. Asiakkaamme saavat suureksi osaksi hiilidioksidineutraalisti tuotettua lämpöä.

Teemme aktiivisesti työtä energiatehokkuuden parantamiseksi ja ilmastovaikutusten pienentämiseksi: vuonna 2020 valmistunut Aittaluodon uusi biovoimalaitos vähentää päästöjä sekä polttoaineen tarvetta merkittävästi ja nostaa biopolttoaineiden osuutta Porin lämmöntuotannossa entisestään.

Lue lisää verkkosivuilta.