Riihimäen Kaukolämpö Oy

Riihimäen Kaukolämpö Oy toimii Riihimäen talousalueella toimittaen asiakkailleen kaukolämpöä ja siihen liittyviä palveluita.

Yhtiömme toiminta perustuu luotettaviin ja korkeatasoisiin kumppanuuksiin, jotka vastaavat toimintamme jatkuvuudesta ja palvelun laadusta.

Varmat, laadukkaat ja kilpailukykyiset energiantoimitukset takaavat asiakkaidemme tyytyväisyyden. Yli puolet Riihimäen asukkaista asuu kaukolämmitetyissä rakennuksissa.

”Kaukolämpömme ylivoimainen energiatehokkuus perustuu siihen, että se hyödyntää muuten hukkaan menevää lämpöenergiaa.”

Valtaosa Riihimäen Kaukolämmön kaukolämpöenergiasta saadaan Fortum Waste Solutions Oy:n voimaloista, yhdyskunta- ja teollisuusjätteitä käsittelemällä. Lämpö, joka hyödynnetään kaukolämpöverkossa, on hukkalämpöä, joka muutoin jäisi käyttämättä.

riihimaen kaukolampo kopioKannamme vastuuta ympäristöstä omalla toiminnallamme. Paikallinen tuotanto ja lämmön tehokas talteenotto lisäävät omalta osaltaan yhtiömme positiivisia ympäristövaikutuksia. Hukkalämpöön ja bioenergiaan pohjautuva kaukolämpö myös on merkittävä osa alueemme kiertotaloutta sekä kaupunkimme tavoitetta olla hiilineutraali vuonna 2030.

Olemme keskeinen tekijä niin ikään Riihimäen vetovoiman rakentajana: teollisuusyhteistyön ansiosta hinnoittelumme on valtakunnallisessa vertailussa hyvin edullinen ja pystymme tarjoamaan niin asukkaille kuin yrityksillekin kilpailukykyisen sekä kaikenkokoisiin tarpeisiin skaalautuvan energiapalvelun.

”Lämmönjakelun varmuus ja hyvä asiakaspalvelu ovat toimintamme ydin.”

Olemme sitoutuneet valtakunnallisiin energiatehokkuussopimuksiin ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti pienemmän hiilijalanjäljen saavuttamiseksi. Autamme myös asiakkaitamme energiatehokkuuden parantamisessa sekä parhaiten asiakkaan tarpeisiin soveltuvien hybridiratkaisujen löytämisessä.

Lue lisää verkkosivuiltamme.