S2B Energia Oy

S2B Energia auttaa paikallisia energia- ja vesialan yrityksiä parantamaan kilpailukykyään ja selviämään muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat ulkoistetut myynti-, asiakas- ja laskutuspalvelut, sanomaliikenteen hoito sekä järjestelmien pääkäyttäjäpalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme myös erilaisia asiantuntijapalveluja.

Ammattitaitoinen asiakaspalveluhenkilöstömme hoitaa loppuasiakkaiden palvelupyynnöt ystävällisesti ja tehokkaasti pitkällä asiakaskokemuksella. Laskutuspalvelumme kautta asiakkaamme hoitavat asiakaslaskutuksensa omaa järjestelmäänsä käyttäen tai yhdessä laskutuskumppaneidemme kanssa.

”Mahdollistamme asiakkaidemme keskittymisen ydinliiketoimintaansa.”

Pääkäyttäjäpalveluidemme avulla autamme asiakkaitamme kehittämään järjestelmiään sekä testaamaan uusia versioita. Tarvittaessa olemme mukana myös järjestelmien vaihtoprosesseissa. Prosessinkehityspalvelumme avulla autamme asiakkaitamme parantamaan toiminnan ja prosessien tehokkuutta. Tarjoamme kohderyhmämme käyttöön parhaat mahdolliset työkalut ja toimintatavat.

S2B energia kuva

Olemme paikallisille toimijoille ykkösvalinta, koska ymmärrämme kohderyhmämme tarpeet ja haasteet paremmin kuin moni valtakunnallinen tai globaali toimija.

”Toimimme asiakkaamme kumppanina tuottaen kokonaisvaltaista palvelua kustannustehokkaasti.”

Toiminnallamme parannamme paikallisten toimijoiden kilpailukykyä ja luomme työpaikkoja kasvukeskusten ulkopuolelle. Autamme asiakkaitamme pitämään loppuasiakkaat tyytyväisinä ja lojaaleina tuottamalla erinomaiset asiakaspalvelut hyvällä hinta-laatusuhteella.

Olemme avoimia uudelle ja kehitämme uusia toimintamalleja jatkuvasti. Tulokset saavutamme yhdessä henkilöstömme, asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa.

S2B Energia – Paikallisten toimijoiden paras asiakkuuskumppani.

Lue lisää verkkosivuilta.