Saarijärven Kaukolämpö Oy

Saarijärven Kaukolämpö Oy tuottaa ja toimittaa kaukolämpöä luotettavasti ja kustannustehokkaasti lähienergiaa hyödyntäen – ympäristöä ja turvallisuutta unohtamatta.

Meillä asiakas on aina keskiössä. Yhtiömme tärkein tehtävä on turvata asiakkaillemme kilpailukykyinen, vaivaton ja toimintavarma lämmitysmuoto. Tulevaisuudessa tarjoamme asiakkaillemme myös uusia lisäpalveluita, kuten älymittauspalveluita ja alueellisia lämpöratkaisuja, asiakas- ja käyttötarpeisiin perustuen.

”Energiaratkaisuja paikallisen asukkaan ja yrityselämän hyväksi.”

Huolehdimme Saarijärven lämmöntuotannosta sekä tuotantolaitosten ja verkoston toiminnasta 24/7. Tuotamme kaukolämpöä pääasiassa kotimaisilla energialähteillä. Pääpolttoaineena käytämme puuhaketta ja turvetta. Lämmöntuotannossamme syntyvä hukka on minimoitu ja optimoimme ympäristövaikutuksia jatkuvasti.

saarijarvi 0377

Lämpölaitostemme päästöt ovat erittäin pienet muun muassa tehokkaiden savukaasupesureiden ansiosta. Lisäksi korvaamme yhden lämpölaitoksemme käyttämää sähköä osittain aurinkoenergialla. Kaikkiaan käytössämme on kuusi lämpökeskuskusta, joilla tuotamme tarvittavan peruskuorman.

”Yhdessä asiakkaan kanssa luomme toimivan lämmitysratkaisun.”

Olemme aktiivisesti mukana Saarijärven alueen energiaratkaisujen kehittämisyhteistyössä. Tavoitteenamme on vahvistaa erilaisten uusiutuvien energiamuotojen käyttöä ja toimia energiaratkaisujen asiantuntijakumppanina alueella.

Hyödynnämme paikallisia palveluita ja tuotteita aina, kun se on mahdollista. Näin tuemme omalta osaltamme Saarijärven alueen yritysten liiketoimintaa sekä alueen elinvoimaa.

Olemme vakaa, kannattava ja kehittyvä yhteistyökumppani. Parannamme toimintaamme jatkuvasti, kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Saarijärven Kaukolämpö – Energia omissa käsissä.

Lue lisää verkkosivuilta.