Sastamalan Lämpö Oy

Sastamalan Lämpö Oy on paikallinen, ympäristöarvot huomioiva kaukolämpöyhtiö, joka tarjoaa lämmityspalveluja yhden luukun periaatteella.

Toimitamme kotimaisella polttoaineella tuotettua lähienergiaa kustannustehokkaasti asiakkaillemme. Lämmöntuotannossamme käytetystä polttoaineesta valtaosa on kotimaista haketta, sekä puunjalostusteollisuuden sivutuotteita. Polttoaine tulee meille noin 100 kilometrin säteeltä, mikä tukee ja myös lisää työllisyyttä laajasti lähialueellamme. Lämmöntuotannostamme vastaa Adven Oy.

”Pidämme asiakkaamme toimintamme keskiössä.”

Pidämme asiakkaamme toimintamme keskiössä. Takaamme vakaan, kilpailukykyisen hinnan lämpöenergialle, ja tarjoamme asiakkaillemme kaukolämpölaitteisiin liittyviä korjaus- ja huoltopalveluita sekä neuvontaa energia-asioihin liittyen. Lisäksi teemme lämmönvaihdinpakettien vaihtoja avaimet käteen -periaatteella. Asiakaslaitteiden vikaantuessa meiltä löytyy myös laadukkaat varaosat laitteistoihin, ja pystymme reagoimaan ongelmatilanteisiin nopeasti.

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä helppoon, huolettomaan ja edulliseen lämmityspalveluumme. Takaamme, että energiaa on saatavilla riittävästi vuoden jokaisena päivänä. Olemme asiakkaillemme läsnä 24/7.

”Toimittamamme kaukolämpö on ympäristöystävällistä, lähellä tuotettua ja paikallisia työllistävää.”

Metsäenergian käyttö on osa alueemme kiertotaloutta, ja energialähteidemme tie metsästä kattilaan on ilmastoystävällinen lyhyiden kuljetusmatkojen sekä tehokkaan toimitusketjun ansiosta. Pidämme päästöt kurissa energiatehokkaan lämmöntuotannon avulla.

Sastamalan Lämpö – ympäristöystävällistä kaukolämpöä.

Lue lisää verkkosivuilta.