Savon Voima Oyj

Savon Voima Oyj on oman toiminta-alueensa vastuullisin energiapalveluita tuottava yritys.

Vastaamme Itä-Suomessa yhteensä 21 kaukolämpöverkoston tehokkaasta ja ympäristöystävällisestä toiminnasta. Lisäksi tuotamme sähköä kolmella lämmön ja sähkön yhteistuotantolaitoksella, jotka sijaitsevat Joensuussa, Iisalmessa ja Pieksämäellä. Tytäryhtiömme Savon Voima Verkko Oy huolehtii noin 120 000 asiakkaan sähkön siirrosta ja jakelusta.

”Kokemuksen ja jatkuvan kehityksen myötä asiakkaamme nauttivat varmasta, vastuullisesti tuotetusta lämmöstä ja lämpimästä käyttövedestä.”

Energiantuotannossa olemme hyödyntäneet jo pitkään paikallisia, lähellä tuotettuja energialähteitä. Toimintamme alueelliset vaikutukset ovatkin merkittäviä: työllistämme pelkästään Savon alueella yli 500 henkilöä verkko- ja lämpöliiketoimintojen kautta.

Savoin Voima OyTuotannon tehokkuutta ylläpidämme moderneilla tuotantolaitoksilla sekä kattavilla investoinneilla lämmön talteenottoon sekä hukkalämpöjen hyödyntämiseen. Esimerkiksi Siilinjärven kaukolämmön tuotannosta parhaimmillaan yli 95 prosenttia tuotetaan paikallisen teollisuuden hukkalämmöillä.

” Tuottamastamme lämmöstä 97 % syntyy puhtaista paikallisista ja kotimaisista energialähteistä.”

Olemme panostaneet voimakkaasti viime vuosina asiakaslähtöisyyteen ja palvelukehitykseen. Tuotamme asiakkaillemme huolettoman kaukolämmön lisäksi useita asumisviihtyvyyttä ja energiansäästöä tuottavia palveluita. Hyödynnämme kasvavissa määrin digitalisaatiota ja tiedon hallintaa sekä palveluissamme että tuotannon ohjauksessamme.

Vastuullisena toimijana luomme mahdollisuuksia menestyksekkäälle arjelle ja elämälle.

Savon Voima – kaukaa viisas tuo lämmön läheltä.

Lue lisää verkkosivuilta.