Seinäjoen Energia Oy

Seinäjoen Energia on sataprosenttisesti Seinäjoen kaupungin omistama energiayhtiö, joka helpottaa asiakkaidensa arkea tuottamalla varmaa, vaivatonta ja huoletonta lähilämpöä sekä tarjoamalla sähkön ja vesihuollon palveluja.

Tuottamalla itse sähköä ja lämpöä työllistämme paikallisia ihmisiä ja yrityksiä. Toimitamme kaukolämpöä Seinäjoen, Nurmon ja Peräseinäjoen taajamiin. Noin 90 prosenttia Seinäjoen kiinteistöistä on kaukolämmön piirissä.

”Kaiken tekemisemme tarkoitus on palvella asiakkaidemme peruselämäntarpeita”

Olemme aidosti lähellä asiakkaitamme heidän arjessaan. Oma, paikallinen asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin asiakkaidemme kysymyksiin ja vikapäivystyksemme palvelee asiakkaitamme ympäri vuorokauden, vuoden jokaisen päivänä.

Pidämme huolen, että tuotteidemme ja palveluidemme toimitusvarmuus on korkealla tasolla, asiakashintamme ovat kilpailukykyiset ja asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluihimme.

seinäjoen energiaKaukolämpömme on energiatehokkaalla yhteistuotannolla tuotettua lähilämpöä. Seinäjoella halutaan panostaa paikalliseen ja kotimaiseen tuotantoon. Käytämme kaukolämmön tuotannossa polttoaineena jyrsinturvetta, haketta, puupellettiä sekä rikitöntä kevyttä polttoöljyä.

Olemme sitoutuneet tekemään ympäristöystävällisiä ja kestäviä ratkaisuja tulevaisuuteen. Teemme uuden strategian mukaisesti määrätietoisesti töitä saavuttaaksemme hiilineutraalin sähkön ja lämmön tuotannon vuoteen 2030 mennessä.

”Haluamme olla mukana tukemassa asiakkaidemme hyvinvointia ja menestystä”

Yhtiömme arvoja ovat yhdessä menestyminen, vastuullisuus ja hyvinvointi. Menestyksemme pohjautuu vahvaan pohjalaiseen yhteistyöhön kumppaneidemme kanssa, sitoutuneeseen ja osaavaan henkilökuntaan, sekä asiakkaidemme tarpeiden tunnistamiseen.

Suuntanamme on hiilineutraalisuus ja olemme lämmön hinnan suhteen kilpailukykyisiä. Olemme valtakunnallisesti edullisimpien joukossa. Kehittämällä kaukolämpöverkkoamme ja tuotantomuotojamme vastaamme ilmastonmuutoksen tuomiin haasteisiin ja samalla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä paremmin soveltuvia, hyvinvointia lisääviä ratkaisuja.

Seinäjoen Energia – elämäsi hetkissä.

Lue lisää verkkosivuilta.