Tampereen Sähkölaitos Oy

Tampereen Sähkölaitos on moderni energiakonserni, joka tuottaa kotimaista, uusiutuvaa energiaa ja kehittää aktiivisesti tulevaisuuden energiaratkaisuja.

Tuotamme ja myymme yksityis- ja yritysasiakkaillemme valoa ja virtaa, lämpöä ja viileyttä sekä älykkäitä energiaratkaisuja. Myös asiantuntijoidemme neuvonta- ja opastuspalvelut ovat asiakkaidemme käytettävissä. Sujuvan ja ihmisläheisen palvelun asiakkaamme saavat kaupan päälle. Olemme saaneet tunnustusta hyvästä asiakastyöstä.

”Tarjoamamme ilmastoystävällnen lämmityspalvelu vie meitä ja asiakkaitamme kohti hiilineutraalia tulevaisuutta”

Uudistamme ja kehitämme lämmityspalvelujamme jatkuvasti uusien teknisten ratkaisujen avulla. Esimerkiksi Älykäs kaukolämpö on tarjoamamme digitaalinen palvelu, joka tasaa kaukolämmön huipputehoja, optimoi kiinteistöjen lämmöntarvetta ja pienentää siten lämmityskuluja. Näin asiakkaamme säästävät sekä ympäristöä että rahaa.

TampereenSähkölaitos2Kaukolämpömme on todellista Lähilämpöä. Lähilämpö tuotetaan nimensä mukaisesti lähellä asiakkaitamme, paikallisissa voima- ja lämpölaitoksissa pääosin lämmön ja sähkön yhteistuotantona.

Keskimäärin puolet kaukolämmöstämme tuotetaan hyödyntämällä uusiutuvia energialähteitä, kuten metsänjalostuksen puutähteitä ja pellettiä. Lisäksi tuotamme lämpöä sekajätteestä ja hyödynnämme myös teollisuuden hukkalämpöä sekä voimalaitostemme savukaasuista talteen otetun lämmön.

Asiakkaamme voivat valita myös Lähilämpö puu -lämmityspalvelun, jossa lämpö tuotetaan 100-prosenttisesti uusiutuvilla, puuperäisillä energialähteillä.

”Meille on tärkeää ymmärtää asiakasta, jotta voimme lunastaa paikkamme asiakkaidemme kumppanina joka lämmityskausi aina uudelleen”

Tavoitteenamme on vähentää kaukolämmön hiilidioksidipäästöjä 90 prosenttia vuoteen 2030 mennessä. Lisäämällä uusiutuvien energialähteiden osuutta kaukolämmön tuotannossamme lisäämme myös työllisyyttä ja hyvinvointia Pirkanmaan alueella.

TampereenSähkölaitosKehitämme lämmityspalvelumme rinnalle myös monipuolisia pientuotantoratkaisuja, joissa asiakkaamme voivat myydä ylijäämälämpöä lämpöverkkoomme. Näin edistämme ilmaston kannalta positiivista energiataloutta.

Kannamme vastuumme niin ihmisistä, ympäristöstä kuin taloudestakin. Vastuullisella toiminnalla luomme kestävää hyvinvointia kaikille sidosryhmillemme.

Lue lisää verkkosivuilta.