Tervolan Saneeraus- Ja Lvi-Palvelu Oy

Tervolan Saneeraus- ja LVI-palvelu on perinteikäs pohjoisen yritys, joka palvelee energiayhtiöitä kaukolämmön erikoistöissä.

Palveluihimme kuuluvat putkihitsaukset ja siirtimen vaihdon kaltaiset vaativat ja luvanvaraiset työt kaukolämpöverkostoihin ja prosessiteollisuuden putkistoihin. Meiltä luonnistuvat myös kaukolämpövuotojen korjaukset. Päivystämme 24/7.

”Teemme paineenalaisia tulppauksia ja porauksia ainoana Suomessa.”

Lisäksi meillä on erikoisosaamista paineellisista putkitöistä: hitsaamme saumoja paineenalaisiin putkiin ja toteutamme paineellisia porauksia sekä  tulppauksia. Vastaavaa palvelua ei löydy muualta Suomesta eikä Pohjoismaista.

IMG 1390

Palveluidemme ansiosta asiakkaamme pystyvät toimittamaan kaukolämpöä omille asiakkailleen ilman katkoksia – korjaamme vuodot ja hajonneet putkistot keskeyttämättä lämmönjakelua. Myös ympäristö kiittää, kun kaukolämpöverkostoa ei tarvitse korjauksen vuoksi tyhjentää ja uudelleen täyttää.

”Parannamme asiakkaidemme toimitusvarmuutta ja pidämme näin myös loppuasiakkaat tyytyväisinä.”

Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas. Autamme asiakkaitamme niin isoissa kuin pienissäkin projekteissa, aina yksittäisistä asennuksista ja korjauksista laajamittaisiin ja vaativiin saneerausprojekteihin. Urakoinnin lisäksi tarjoamme myös LVI-valvontaa. Pätevyytemme erittäin vaativiin valvontoihin on hyväksytetty useiden kuntien rakennusvalvonnassa.

Asiakkaamme antavat kiitosta laadukkaasta ja nopeasta palvelusta sekä viimeisen päälle siististä työnjäljestä. Toimipisteemme sijaitsee napapiirin tuntumassa, mutta palvelemme asiakkaita ympäri maan.

Lue lisää verkkosivuiltamme.