Trimble Solutions Oy

Trimble Solutions Oy on ohjelmistoyritys, joka tuottaa paikkatietoa hyödyntäviä järjestelmiä energia- ja vesihuoltoalan jakeluverkkojen hallintaan.

Ohjelmistojemme avulla tietoa rakennetusta ympäristöstä ja yhdyskuntaan liittyvistä toiminnoista voidaan kerätä, hallita ja analysoida nopeasti sekä tehokkaasti.

Energia-alan toimijoille suunnittelemaamme verkkotietojärjestelmään asiakkaamme voivat dokumentoida kaukolämpöverkon sijainti-, ominaisuus- ja kuntotietoja. Järjestelmään kerätyn tiedon perusteella asiakkaamme hallitsevat verkko-omaisuuttaan, tekevät tietoon perustuvia investointipäätöksiä sekä suorittavat kunnossapidon, käyttötoiminnan sekä asiakaspalvelun tehtäviä.

”Autamme asiakkaitamme lisäämään tuottavuutta, tehokkuutta ja kannattavuutta.”

Järjestelmään integroidun laskentatoiminnallisuuden avulla asiakkaamme voivat myös simuloida verkostoaan tarpeen mukaan. Maastossa suoritettavat tehtävät hoituvat kätevästi maastotyöskentelyyn suunnittelemallamme mobiilisovelluksella.

Trimble Solutions
Trimble Solutions Oy:n kaukolämpötiimi palveluksessanne.

Ohjelmistojemme avulla autamme asiakkaitamme lisäämään tuottavuutta, tehokkuutta ja kannattavuutta. Se tapahtuu vähentämällä turhaa manuaalista työtä, helpottamalla tiedonkulkua sekä tarjoamalla työkaluja suunnittelun ja päätöksenteon tueksi.

Lisäksi autamme asiakkaitamme parantamaan heidän omien asiakkaidensa asiakaskokemusta, esimerkiksi mahdollistamalla automaattisen ja reaaliaikaisen keskeytysviestinnän.

”Puhumme asiakkaidemme kanssa samaa kieltä: meillä on vahvaa toimialaosaamista.”

Ohjelmistotuotteidemme keskeisiä ominaisuuksia ovat modulaarisuus, skaalattavuus sekä vahvat paikannusteknologiat yhdistettynä langattomiin laitteisiin, sovelluksiin ja palveluihin. Tarjoamme toimivia ratkaisuja kaikenkokoisille energia- ja vesihuoltoalan toimijoille.

Olemme asiakkaillemme luottamuksen arvoinen kumppani. Tämä näkyy pitkinä ja läheisinä asiakassuhteina. Asiakkaamme ovat tutkitusti tyytyväisiä palveluihimme, palveluasenteeseemme sekä asiakastukeemme.

Puhumme asiakkaidemme kanssa samaa kieltä: kaikilla asiakasrajapinnassa työskentelevillä konsulteillamme on koulutuksen ja/tai työkokemuksen kautta osaamista asiakkaan toimialasta. Näin voimme kehittää ohjelmistoratkaisuja aidosti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Olemme kaikilla toimialoillamme markkinajohtaja Suomessa. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme maailmanlaajuisen osaamisen asiakkaidemme käyttöön.

Lue lisää verkkosivuilta.