Vahterus Oy

Vahterus on hitsatun levylämmönsiirrinteknologian kehittäjä, edelläkävijä ja markkinajohtaja.

Olemme suomalainen perheyritys, jonka suunnittelemia ja valmistamia levylämmönsiirtimiä käytetään yli 50 maassa energia-, prosessi ja kemianteollisuuden sekä kylmätekniikan sovelluksissa.

Tuotteidemme innovatiivisuus perustuu hitsattuun rakenteeseen, joka poistaa tarpeen tiivisteelle. Siksi tuotteemme ovat kestäviä, energiatehokkaita ja helppoja ylläpitää.

”Tosielämän ongelmien ratkaiseminen teknologian avulla antaa työllemme selkeän tarkoituksen.”

Tarjoamme asiakkaillemme parhaan hitsatun levylämmönsiirrinratkaisun, joka on suunniteltu seuraavalle sukupolvelle: se säästää energiaa, se on kooltaan kompakti, se räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja täysin hitsatun rakenteensa ansiosta sitä voidaan käyttää vaativimmissakin olosuhteissa.

Vahterus Industries LandingHitsattu levylämmönsiirrin sietää erittäin korkeaa painetta ja korkeita lämpötiloja. Siksi se soveltuu erinomaisesti energiateollisuuden käyttökohteisiin, kuten voimalaitoksiin, öljyn ja kaasun tuotantolaitoksiin sekä teollisiin höyrysovelluksiin.

Perinteisiin lämmönsiirtimiin verrattuna valmistamamme Plate & Shell -lämmönsiirtimet säästävät näissä kohteissa merkittävästi tilaa ja vähentävät painokuormitusta. Lämmönsiirtimien tehokkuus on myös keskeinen tekijä maailman siirtyessä käyttämään uusia energiamuotoja.

”Luotamme yhdessä tekemiseen ja jatkuvaan vuoropuheluun – sekä tiimiemme kesken että yhdessä asiakkaidemme kanssa.”

Pyrimme säilyttämään asemamme alan edelläkävijänä jatkuvan tuotekehityksen, automatisoidun tuotannon ja vahvan sovellusosaamisen avulla. Merkittävän osan tutkimus- ja tuotekehitystyöstämme teemme yhdessä asiakkaidemme kanssa etsiessämme ratkaisua jokaiseen uniikkiin toimeksiantoon.

Suomessa sijaitsevan pääkonttorin ja tuotantolaitoksen lisäksi yrityksellämme on tytäryhtiöt Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Kiinassa.

Yrityksellemme on myönnetty useita kansainvälisiä palkintoja ja patentteja innovatiivisesta suunnittelusta ja ympäristöystävällisestä tuotteesta.

Lue lisää verkkosivuiltamme.