Vantaan Energia Oy

Olemme yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Tuotamme lämpöä ja sähköä sekä myymme energiapalveluita.

Vantaan Energia on edullisen ja vähäpäästöisen lämmöntuotannon edelläkävijä. Edullisuuden taustalla on pitkäjänteinen työ kiertotalouden ja uuden teknologian saralla. Kalliiden fossiilisten polttoaineiden sijaan vantaalainen kaukolämpö tuotetaan kuluttajien sekajätteen, kaupan ja teollisuuden energiajätteen sekä kotimaisen hakkeen ja kierrätyspuun avulla.

Ilmastonmuutos on tällä hetkellä tärkein toimintaympäristöömme vaikuttava tekijä. Etsimme aktiivisesti uusia hiilineutraaleja energiaratkaisuja ja etenemme määrätietoisesti kohti hiilinegatiivisuutta vuonna 2030.

Noin neljännes kaikesta Suomessa käytetystä energiasta kuluu kiinteistöjen lämmitykseen. Valitsemalla Vantaan Energian lämmityksen, luovut hiilidioksidipäästöistä lämmityksessä ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään. Erittäin helppo ilmastoteko vai mitä?

Vantaan Energia 1313Fossiilisista polttoaineista luopuminen on hyvä asia ilmaston lisäksi asiakkaidemme kukkarolle. Vantaan Energian lämmön hintoja ei jatkossa heiluta esimerkiksi fossiilisten polttoaineiden tai niiden käyttöön liittyvät päästöoikeuksien ostohinnat. Näiden muuttuvien elementtien poistuminen takaa vantaalaisen lämmön hinnan pysymisen kilpailukykyisenä ja vakaana myös tulevaisuudessa.

Vantaan Energian lämmitysratkaisut sopivat kaikille kiinteistönomistajille, jotka kaipaavat huolettomuutta. Lämpöverkkomme kautta koteihin ja kiinteistöihin kulkeva ilmastoystävällinen lämpö on huoltovapaata, ja monipuolisesta palvelutarjonnastamme löytyvät palvelut erilaisten kiinteistöjen tarpeisiin helposta rakentamisesta aina kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseen.

Vantaan Energia – monenmuotoista energiaa.

Lue lisää verkkosivuilta.