Vexve Oy

Venttiiliratkaisuja kaupunkien ja teollisuuden lämmitys- ja jäähdytystarpeisiin toimittava Vexve parantaa miljoonien ihmisten elinoloja ympäri maailmaa.

Kehittämiämme venttiili- ja säädintuotteita sekä hydraulisen ohjauksen ratkaisuja käytetään vaativissa kohteissa, kuten kaukoenergiaverkoissa, voimalaitoksissa sekä rakennusten lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmissä.

”Tuotamme älykkäitä ja kestäviä energiaratkaisuja”

vexve asiakaspalvelu
Vexve on tunnettu ensiluokkaisesta asiakaspalvelustaan. Kuvassa asiakapalvelun henkilökuntaa.

Edistämme kaukoenergian käyttöä ja tuemme ympäristöystävällisempää energian tuotantoa. Tuotteemme ovat osa energiatehokkaita kaukoenergiaverkostoja, ja olemme sitä kautta mukana tuottamassa luotettavaa lämmitysmuotoa kuluttajille. Tuotteemme on suunniteltu kestämään kaukoenergiaverkostojen koko elinkaaren ajan.

”Luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa vastuullisia, innovatiivisia ja energiatehokkaita infrastruktuureja kestävää kehitystä edistäville älykaupungeille.”

Vastuullisuus on kaikkea liiketoimintaamme ohjaava voimavara. Rakennamme liiketoimintaamme ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla. Olemme luotettava työnantaja ja tuemme aktiivisesti Pirkanmaan alueen kehitystä.

Asiakkaillemme vastuullisuus näkyy laadukkaina, toimintavarmoina ja kestävinä tuotteina sekä varmuutena siitä, että kaikki tuotteemme on valmistettu Suomessa hyviä liiketoimintaperiaatteita noudattaen. Tuotteidemme kotimaisuus ja hyvä saatavuus ovat tärkeimpiä kilpailuvalttejamme.

Vexve – teknologiakumppanisi jäähdytys- ja lämmitystarpeisiin.

Lue lisää verkkosivuilta.