VSV-Energia Oy

Kaukolämpö- ja energiantuotantoyhtiö VSV-Energia Oy on toimitusvarma ja kustannustehokas yhteistyökumppani Uudenkaupungin alueella. Se palvelee noin 400 asiakasta vastaten kaukolämmön tuotannosta, hankinnasta, siirrosta ja muista kaukolämpöön liittyvistä palveluista.

Ympäristöystävällisyys, edullinen hinta ja paikallisuus tekevät VSV-Energiasta asiakkaan ykkösvalinnan. Paikallisena toimijana yhtiö tuntee alueen ja asiakkaiden tarpeet, ja pystyy näin mukauttamaan toimintojaan ja tarjoamaan energiaratkaisuja tarpeen mukaan.

“Ympäristöystävällisyys, edullinen hinta ja paikallisuus tekevät VSV-Energiasta asiakkaan ykkösvalinnan.”

Yhtiö tarjoaa kaukolämmön liittymäasiakkailleen kilpailukykyisen hinnan ja vaivattoman lämmitysvaihtoehdon. Lisäksi asiakkaat saavat kulutusraportointi- ja neuvontapalveluita sekä kulutusmittariin liittyvän asennuksen ja huollon. Kokonaisvaltainen palvelu helpottaa asiakkaiden elämää ja tukee heidän liiketoimintaansa.

VSV Energia jäsenesittely
VSV-Energian henkilökuntaa kpa-laitoksella.

VSV-Energia tuottaa kaukolämpöä omissa tuotantolaitoksissaan kotimaisin voimin luontoa kunnioittaen. Osa kaukolämmöstä saadaan teollisuudesta talteen otetusta lämmöstä, joka muuten menisi hukkaan. Kaikki tuotannossa käytettävä biopolttoaine tulee lähiympäristöstä, jolloin logistinen ketju ja siitä aiheutuvat päästöt sekä kustannukset ovat hallittuja.

“Kokonaisvaltainen palvelu helpottaa asiakkaiden elämää ja tukee heidän liiketoimintaansa.”

Yhtiö kehittää ja ylläpitää kaukolämpöverkkoa sekä tuotantolaitoksiaan suunnitelmallisesti: se on viime vuosina voimakkaasti panostanut uusiutuviin energialähteisiin ja vähentänyt hiilidioksidipäästöjään merkittävästi. Investoinneilla se varmistaa hiilidioksidineutraalin kaukolämmön tuotannon, verkko-omaisuuden arvon säilymisen sekä kilpailukykyisen hintatason myös jatkossa.

Lue lisää verkkosivuilta