Tapahtuu nyt

Anna Stiina Boström 2017

Anna-Stiina Boström on nimitetty Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry:n toiminnanjohtajaksi 2.10.2017 lukien

Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry: uutena toiminnanjohtajana aloitti Anna-Stiina Boström. Anna-Stiina Boströmin monipuolinen kokemus liiketoiminnan kehitystehtävistä, sidosryhmäsuhteiden rakentamisesta sekä viestinnän ja markkinoinnin johtamisesta antavat hyvät eväät viedä yhdistyksemme toimintaa menestyksekkäästi seuraavaan vaiheeseen. Anna-Stiina Boström on aiemmin tehnyt pitkän työuran kaukolämpöventtiileitä valmistavan Vexve Oy:n palveluksessa ja hän on myös toiminut yhdistyksen hallituksessa perustamisesta lähtien.

”Suomen kaukolämpöyhtiöt ovat vuosikymmeniä pitäneet huolta suomalaisten kotien lämmityksestä sekä tarjonneet houkuttelevan ja toimintavarman energiainfran myös yrityksille. Suomessa kehitetyt teknologiset ratkaisut ovat maailmalla korkeasti arvostettuja, joten voimme olla rohkeasti ylpeitä osaamisestamme. Kaukolämpöalan toimijat ovatkin keskeisessä roolissa Suomen elinvoiman ja kilpailukyvyn rakentajina. Meillä on hieno yhteinen menestystarina kerrottavana”, toteaa Anna-Stiina Boström.

Palveleva kaukolämpö FinDHC ry on perustettu parantamaan kaukolämmön tunnettavuutta lämmitysmuotona ja lisäämään tietoisuutta kaukolämpöjärjestelmien merkityksestä Suomessa sekä kehittämään jäsentensä välistä yhteistoimintaa niin valtakunnallisesti kuin kansainvälisesti.

 

Lisätietoja antaa:

Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry
Toiminnanjohtaja Anna-Stiina Boström
anna-stiina.bostrom@findhc.fi
puh. +358 50 599 1952