Tapahtuu nyt

Asmo Rantanen FinDHC ry:n toiminnanjohtajaksi

Rantanen Asmo 17 02 2014 InhuntPalveleva kaukolämpö FinDHC ry:n toiminnanjohtajana aloittaa 18.4.2017 DI Asmo Rantanen. Suomi on kehittyvän kaukolämpö-alan edelläkävijöitä maailmassa. Yli 2,7 miljoonan suomalaisen kodit lämmitetään energiatehokkaalla kaukolämmöllä. Yhdistyksen tehtävänä on vahvistaa entisestään kaukolämmön tunnettuutta sekä edistää kaukolämpöön liittyvän suomalaisen teknologian ja osaamisen vientiä.

Palveleva kaukolämpö FinDHC ry vahvistaa kaukolämmön positiivista imagoa toimimalla pitkäjänteisesti ja vuorovaikutteisesti lähellä asiakkaita ja muita sidosryhmiä sekä osallistumalla aktiivisesti lämmitysratkaisuja koskevaan vuoropuheluun valtakunnallisesti.

”On tärkeää, että asiakkaiden päätökset perustuvat oikeaan ja riittävään tietoon heille parhaiten soveltuvasta lämmitysjärjestelmästä ja palvelusta. Asmo Rantasen kokemus ja osaaminen antavat vahvan pohjan faktapohjaiseen keskusteluun kaukolämmön eduista nyt ja tulevaisuudessa”, sanoo yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Vesa-Pekka Vainikka Imatran Lämpö Oy:stä.

Energiatekniikan diplomi-insinööri Asmo Rantanen on tehnyt merkittävän työuran energiateollisuuden kehitystehtävissä ja toiminut aiemmin muun muassa myyntijohtajana Project Business Oy Finland:ssa ja Lahti Energia Oy:ssä.

”Suomi on kehittyvän kaukolämpö-alan edelläkävijöitä maailmassa. Yli 2,7 miljoonan suomalaisen kodit lämmitetään toimintavarmalla, energiatehokkaalla ja vaivattomalla kaukolämmöllä. Lokakuussa 2016 perustetulle FinDHC yhdistykselle on selkeä tilaus, sillä meillä on tarve ja erinomaiset eväät kaukolämmön tunnettuuden vahvistamiseen. On hienoa päästä toteuttamaan yhdistyksen toiminta-ajatusta yhdessä jäsenistön ja alan toimijoiden kanssa”, toteaa Asmo Rantanen

Lisätietoja antavat:

Palveleva kaukolämpö FinDHC ry

Toiminnanjohtaja
Asmo Rantanen
asmo.rantanen@findhc.fi
puh. 040 702 2128

Hallituksen puheenjohtaja
Vesa-Pekka Vainikka
Vesa-Pekka.Vainikka@imatra.fi 
puh. 040 580 8556

Hallituksen varapuheenjohtaja
Reima Lassila
reima.lassila@kuopionenergia.fi
puh. 040 709 7601